reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Ehh co za życie człowiek ma rodzinę jest szczęśliwy...i w jednej chwili wszystko się traci.
Nie wiem co te biedne dzieciaki teraz zrobią a o mężu już nie wspominam i nie chcę myśleć co biedak przeżywa.
Nie mogę o tym pisać bo aż serce człowiekowi ściska:-( oby jak najmniej takich wiadomości!!

Dziewczyny liste od czarodziejki już dostałam co kupić z kosmetyków.
A teraz jak możecie napiszcie mi co trzeba spakować dla mnie i małej do szpitala:-)
ewon już mi dużo podpowiedziała(dziękuję) ale pytam jeszcze was...

reklama
jak do Zdrojów to nic nie musisz pakować bo wszystko dostaniesz dla siebie i malutkiej, na Pomorzanach musisz mieć wszystko dla dziecka czyli kaftaniki, śpioszki, pampki, chusteczki, w Pyrzycach tak samo
najlepiej będzie jak podzwonisz po oddziałach noworodkowych, albo ginekologicznych i się dowiesz bo nie ma to jak usłyszeć osobiście :-)

Matylda no racja...moja gin pracuje w Pyrzycach to jej się zapytam na wizycie co dla malucha muszę mieć.Bo na 90 % tam będe rodziła.

A tu znowu cisza...
My w końcu dostaliśmy klucze do naszego mieszkanka, więc bierzemy się za remont. Niestety mamy bardzo ograniczone fundusze, ale myślę, że uda nam się niedużym kosztem zrobić coś fajnego :)

czarodziejka gratulacje:) napewno uda sie zrobic cos fajnego:D

cisza cisza choc pogoda nie do wyjscia:(( masakra mam nadzieje,ze na weekend bedzie ładnie bo chcielismy wybrac sie nad wode.

A tu znowu cisza...
My w końcu dostaliśmy klucze do naszego mieszkanka, więc bierzemy się za remont. Niestety mamy bardzo ograniczone fundusze, ale myślę, że uda nam się niedużym kosztem zrobić coś fajnego :)

Gratulacje Wszystko się da tylko trzeba duuuużo chęci i siły :-D
no pogoda paskudna...dziś wychodziłam na ogród tylko z psiakiem i z powrotem do domku ;/

czarodziejko serdeczne gratki:tak:
nawet niewielkim kosztem można zrobić coś super
mona przypomniałaś mi że muszę jeszcze wyjść ze swoim psem na dwór a tak mi się nie chce;-)

Witam;)
No masakra jak czasami się nie chce wychodzić z naszymi pupilami zwłaszcza jak cały dzień leje...ale co zrobić mus to mus ;) miłego dnia wszystkim życzę ;)

Witam :)
no dzis pogoda zaczyna sie nawet ładnie,słoneczko świeci więc może dzis nie bedzie padac:) wtedy możnabyłoby przejść sie na spacerek:D ale pierw musze w chałupce ogarnac:( codziennie to samo a i tak bałagan :/

reklama
Hej ;)
Ewcia tak jest zawsze posprząta się...dzień -dwa i znowu to samo ;) pogoda dzisiaj nawet fajna cieplutko ale nie upalnie...można było posiedzieć na ogrodzie troszkę.

Do góry