reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Wiem, że znajomi męża kupili tego typu oczyszczacz, tylko nie wiem, czy nie poszedł w kąt. Wczoraj rozejrzalam się po mieszkaniu i zastanowilam, co mogła bym tym wyczyścić. Hmm... Po meblach nie przejadę, bo fornit zedrze. Kafle? Fug nie wygryzie? Tapczan też nic z tego? oiże komputer? :tak: Do szyb pewnie też nie - domyślam się, że czyści na gorąco. Chyba tylko czyszczenie kaloryfera dobrze by się sprawiło. Po panelach pewnie też nie można. O może podłogę na balkonie. Mąż ma zapytać kolegę co tym czyścil. Jak się dowiem, to dam znać.

A ciasto to dobry pomysl. Skoczę jutro do "Cukierni domowej". Czasu na pieczenie nie ma, bo jutro z Kassi idziemy na rehabilitację na kręcz, a potem na USG jamy brzusznej - zrobili taką akcję za darmo na Wojciecha dla niemowląt. I chyba też w Zdrojach.
Pozdrawiam

reklama
hej dziewczyny

u nas po staremu,dalej czekamy na odpowiedz z firmy aby moj jechal do pracy.
dzieciaki jak zawsze rozrabiaja,Kuba bardziej pyskaty jest , ze skora to jak zawsze raz gorzej raz lepiej.
damian za to duzo sie nauczyl juz od ponad 2tyg uzywa kibelka:) pieluszke nakladam jeszcze mu tylko na noc lub jak gdziej dalej idziemy(ale w nocy nieraz wola siusiu-wiec nie dlugo odstawimy i w nocy pieluche),bardzo duzo gada zreszta Kuba tez nawijaja jak kataryki,ale damian jak na swoj wiek bardzo ladnie mowi i bardzo duzo.i przeklnac potrafi heheh

(...)a potem na USG jamy brzusznej - zrobili taką akcję za darmo na Wojciecha dla niemowląt. I chyba też w Zdrojach.
Pozdrawiam
Obilo mi sie to o uszy ale nie znam szczegolow. Czy mozecie mi odac wiecej informacji? Czy jak moj Alan ma 7.5miesiaca to tez sie lapie? Trzeba miec jakies "zaproszenia"? Jak sie zarejestrowac, bo z marszu pewnie nie robia...interesowaloby mnie na Wojciecha bo mam blizej
Prosze o info:)))

Ok, juz nie trzeba, znalazlam informacje z adresami i numerami tel. A czy wiecie w jakich dokladnie godzinach to robia? Np o 17 tez mozna?

Ok, juz nie trzeba, znalazlam informacje z adresami i numerami tel. A czy wiecie w jakich dokladnie godzinach to robia? Np o 17 tez mozna?
Zarejestrowalam Alana na 6.07 na 8.30. Ponoc trzeba byc na 8.30 a decyduje kolejnosc przyjscia. Ale nie uzyskalam informacji do ktorej godziny to robia...

Mamusie z maluchami ok 6-10 miesiecy-jak ubieracie teraz dzieci na spacer do wozka?? Ja sie zastanawiam, czy Alana nie przegrzewam:sorry2: Wczoraj ubralam jemu boddy na dl rekaw, na to bluzeczke koszulowa na kr rekaw, spodnie dlugie ale cieniutkie i skarpetki. Moze powinnam sama koszulke lub body na kr rekaw:confused:

Mamusie z maluchami ok 6-10 miesiecy-jak ubieracie teraz dzieci na spacer do wozka?? Ja sie zastanawiam, czy Alana nie przegrzewam:sorry2: Wczoraj ubralam jemu boddy na dl rekaw, na to bluzeczke koszulowa na kr rekaw, spodnie dlugie ale cieniutkie i skarpetki. Moze powinnam sama koszulke lub body na kr rekaw:confused:

Też mam problem z doborem ciuchów dla Szymka. Wczoraj ubrałam go w krótkie spodenki, koszulkę z krótkim rękawkiem, skarpetki i sandałki plus czapka z daszkiem. Ale większość czasu spędziliśmy w samochodzie albo w galaxy.
Dzisiaj za to na spacerze miał bodziaka z długim rękawkiem, spodenki i adidaski.
Dla mnie najgorsze jest, że w słońcu jest ciepło, a w cieniu albo jak zawieje wiatr od razu robi się chłodno:sorry:

reklama
Ja ubieram Hanię letnio. Koszulka lub body na krótki rękaw, krótkie spodenki i skarpetki albo buciki. Jak jest gorąco to nie zakładam skarpet i bucików i rezygnuję z body na rzecz koszulki.
Ale zawsze wożę w wózku coś dodatkowego na długi rękaw.

Do góry