reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Wiem, że znajomi męża kupili tego typu oczyszczacz, tylko nie wiem, czy nie poszedł w kąt. Wczoraj rozejrzalam się po mieszkaniu i zastanowilam, co mogła bym tym wyczyścić. Hmm... Po meblach nie przejadę, bo fornit zedrze. Kafle? Fug nie wygryzie? Tapczan też nic z tego? oiże komputer? :tak: Do szyb pewnie też nie - domyślam się, że czyści na gorąco. Chyba tylko czyszczenie kaloryfera dobrze by się sprawiło. Po panelach pewnie też nie można. O może podłogę na balkonie. Mąż ma zapytać kolegę co tym czyścil. Jak się dowiem, to dam znać.

A ciasto to dobry pomysl. Skoczę jutro do "Cukierni domowej". Czasu na pieczenie nie ma, bo jutro z Kassi idziemy na rehabilitację na kręcz, a potem na USG jamy brzusznej - zrobili taką akcję za darmo na Wojciecha dla niemowląt. I chyba też w Zdrojach.
Pozdrawiam

reklama
hej dziewczyny

u nas po staremu,dalej czekamy na odpowiedz z firmy aby moj jechal do pracy.
dzieciaki jak zawsze rozrabiaja,Kuba bardziej pyskaty jest , ze skora to jak zawsze raz gorzej raz lepiej.
damian za to duzo sie nauczyl juz od ponad 2tyg uzywa kibelka:) pieluszke nakladam jeszcze mu tylko na noc lub jak gdziej dalej idziemy(ale w nocy nieraz wola siusiu-wiec nie dlugo odstawimy i w nocy pieluche),bardzo duzo gada zreszta Kuba tez nawijaja jak kataryki,ale damian jak na swoj wiek bardzo ladnie mowi i bardzo duzo.i przeklnac potrafi heheh

(...)a potem na USG jamy brzusznej - zrobili taką akcję za darmo na Wojciecha dla niemowląt. I chyba też w Zdrojach.
Pozdrawiam
Obilo mi sie to o uszy ale nie znam szczegolow. Czy mozecie mi odac wiecej informacji? Czy jak moj Alan ma 7.5miesiaca to tez sie lapie? Trzeba miec jakies "zaproszenia"? Jak sie zarejestrowac, bo z marszu pewnie nie robia...interesowaloby mnie na Wojciecha bo mam blizej
Prosze o info:)))

Ok, juz nie trzeba, znalazlam informacje z adresami i numerami tel. A czy wiecie w jakich dokladnie godzinach to robia? Np o 17 tez mozna?

Ok, juz nie trzeba, znalazlam informacje z adresami i numerami tel. A czy wiecie w jakich dokladnie godzinach to robia? Np o 17 tez mozna?
Zarejestrowalam Alana na 6.07 na 8.30. Ponoc trzeba byc na 8.30 a decyduje kolejnosc przyjscia. Ale nie uzyskalam informacji do ktorej godziny to robia...

Mamusie z maluchami ok 6-10 miesiecy-jak ubieracie teraz dzieci na spacer do wozka?? Ja sie zastanawiam, czy Alana nie przegrzewam:sorry2: Wczoraj ubralam jemu boddy na dl rekaw, na to bluzeczke koszulowa na kr rekaw, spodnie dlugie ale cieniutkie i skarpetki. Moze powinnam sama koszulke lub body na kr rekaw:confused:

Mamusie z maluchami ok 6-10 miesiecy-jak ubieracie teraz dzieci na spacer do wozka?? Ja sie zastanawiam, czy Alana nie przegrzewam:sorry2: Wczoraj ubralam jemu boddy na dl rekaw, na to bluzeczke koszulowa na kr rekaw, spodnie dlugie ale cieniutkie i skarpetki. Moze powinnam sama koszulke lub body na kr rekaw:confused:

Też mam problem z doborem ciuchów dla Szymka. Wczoraj ubrałam go w krótkie spodenki, koszulkę z krótkim rękawkiem, skarpetki i sandałki plus czapka z daszkiem. Ale większość czasu spędziliśmy w samochodzie albo w galaxy.
Dzisiaj za to na spacerze miał bodziaka z długim rękawkiem, spodenki i adidaski.
Dla mnie najgorsze jest, że w słońcu jest ciepło, a w cieniu albo jak zawieje wiatr od razu robi się chłodno:sorry:

reklama
Ja ubieram Hanię letnio. Koszulka lub body na krótki rękaw, krótkie spodenki i skarpetki albo buciki. Jak jest gorąco to nie zakładam skarpet i bucików i rezygnuję z body na rzecz koszulki.
Ale zawsze wożę w wózku coś dodatkowego na długi rękaw.

Do góry