reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

witam was serdecznie,

kaoru ... zdrowka zdrowka zdrowka !!!!

a ja przezywam rekrutacje do przedszkoli. Musze jeden dokument doniesc do wniosku a "idzie" on poczta z wawy i mam stresa. Wychowawczyni Kaliny mnie uspokoila ze bedzie dobrze, ze mam sie nie denerwowac ale ... to silnijesze ode mnie.

Przy okzaji odpowiem na pytanie: nie jestem slomiana wdowa ;-) W suwaczku odliczam dni do spotkania z moimi bb-kolezankami z watku na ktorym pisze od poczatku - czyli mamy czerwiec 2005. Widzialaysmy sie juz kilka razy, i czekam z utesknieniem zeby je znowu zobaczyc. A spotykammy sie w Poznaniu. I to z nimi chce wypic te poranna kawunie :tak:

zycze wam wszystkim zdrowka, bo chyba wiekszosc ma maluszki i ciagle cos sie przydaza

i milego dnia

reklama
dziewczyny nie mam już wolnych miejsc
hana, ewon jest jeszcze możliwość zapisania się na 2 turę pod koniec czerwca i na początku lipca, musicie wtedy już same dzwonić i się umawiać bo to nie moja grupa praktyczna i nie moja instruktorka

Czesc Babeczki:-)
Nie bylo mnie troche bo u mnie jak zwykl duzo sie dzieje.
Przed swietami tydzien wczesniej pojechalismy do tesciow w g:-)ory(prawie) i wrocilismy po swietach. Potem przyjechala moja mama a nie widzialam sie z nia od grudnia. Posiedziala kilka dni. A od tygodnia walcze z zapaleniem piersi. Najpierw jednej, potem drugiej. Ta druga niezle daje mi w kosc, 2 dni temp prawie 40st. Ale od wczoraj juz odpuszcza. Mysle ze dzien lub dwa i bedzie ok. I mam nadzieje, ze nie bedzie ropnia...Wlasciwie to nawet nie wiem jak go rozpoznac. Kiedys mialam a nawet nie wiedzialam. Zaczal sam wychodzic jak sciagalam mleko(przy starszym synku). Obylo sie bez antybotykow, ciec itd.
Wkleje Wam foto mojego najmlodszego skarba dla przypomnienia;-)
Takie swiateczne:-)

royanko masuj pierś dłońmi najlepiej w ciepłej kąpieli, przykładaj liście kapusty powinno przejść, dużo zdrówka a Alanek to mały łamacz niewieścich serc:-D

Cześć Dziewczyny :-)
Faktycznie pogoda jest po prostu przepiękna!!! chyba się później pokuszę o spacerek ;-)
Ależ ja Wam zazdroszczę już tych maluszków... moja córcia dopiero za 3 miesiące się pojawi :-p
ale już daje o sobie porządnie znać :-) od razu lepiej się przeżywa to CZeKaNiE :-)

ja rowniez sie witam w ten sloneczny, niedzielny poranek

a ja wam troszke zazdosze maluszkow bo ... moja Kalinka to juz duza panna. Fajnie ze lubi sie tulic i mowie wtedy ze jest moim mamlym bobaskiem ;-) Uwielbiam te chwile.

milego dnia

Czesc szczecinianki!
Fajnie ze u nas slonecznie :) i oby tak bylo jak najdluzej.
Mnie piers prawie juz nie boli, ale Alan cos sie wcieka na nia. Od kilku dni probuje mu podac mleko modyfikowane, bo chce go od cyca odzwyczajac, a on uparcie nie tyka butli :( Moze jak skonczy 6miesiecy i zacznie dostawac inne pokarmy to posmakuje mu inne mleczko...

reklama
Czesc szczecinianki!
Fajnie ze u nas slonecznie :) i oby tak bylo jak najdluzej.
Mnie piers prawie juz nie boli, ale Alan cos sie wcieka na nia. Od kilku dni probuje mu podac mleko modyfikowane, bo chce go od cyca odzwyczajac, a on uparcie nie tyka butli :( Moze jak skonczy 6miesiecy i zacznie dostawac inne pokarmy to posmakuje mu inne mleczko...
WITAM NIEDZIELNIE
ROYANNA MOJA MAŁA TEŻ NA PIERSI JEST, I PRZEZ TEN CAŁY CZAS A MA JUZ ROK I 3 MIESIĄCE MLEKA MODYFIKOWANEGO NAWET KROPELKI NIE WYPIŁA:no::no::no:
NIE WIEM OD CZEGO TO ZALEŻY ALE ONA PO PROSTU NIE CHCE, NAWET TERAZ W KUBKU MLEKA NIE TKNIE , NO CÓŻ PODDAŁAM SIĘ...;;-);-);-)
JA TEŻ MAM NADZIEJE ŻE JUŻ BE 981311554) CIEPLUTKO.

Do góry