reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Czesc szczecinianki!
Fajnie ze u nas slonecznie :) i oby tak bylo jak najdluzej.
Mnie piers prawie juz nie boli, ale Alan cos sie wcieka na nia. Od kilku dni probuje mu podac mleko modyfikowane, bo chce go od cyca odzwyczajac, a on uparcie nie tyka butli :( Moze jak skonczy 6miesiecy i zacznie dostawac inne pokarmy to posmakuje mu inne mleczko...
WITAM NIEDZIELNIE
ROYANNA MOJA MAŁA TEŻ NA PIERSI JEST, I PRZEZ TEN CAŁY CZAS A MA JUZ ROK I 3 MIESIĄCE MLEKA MODYFIKOWANEGO NAWET KROPELKI NIE WYPIŁA:no::no::no:
NIE WIEM OD CZEGO TO ZALEŻY ALE ONA PO PROSTU NIE CHCE, NAWET TERAZ W KUBKU MLEKA NIE TKNIE , NO CÓŻ PODDAŁAM SIĘ...;;-);-);-)
JA TEŻ MAM NADZIEJE ŻE JUŻ BEDZIE CIEPLUTKO.

reklama
royanna a może sprobuj inną markę mleka , ja jak odstawiałam Boryska to podawałam mu butle raz dziennie żeby sobie posmakował przez około miesiąc poźniej 2 razy dziennie a później już bez cyca , było cieżko młody już dobrze kumaty był (miał rok)a najgorzej jak się mleko w cycuchach zbierało , że mało nie eksplodowały,ale daliśmy rade , i wiem z doświadczenia że nie każde mleko mu smakowało , jedne pił chętnie a innym pluł
powodzenia :tak:

dzis taka piekna pogoda była , że sie opaliłam nawet :-) a Borysek od tego latania po ogródku juz ma raczki i buźke brązowa :D

royanna a może sprobuj inną markę mleka , ja jak odstawiałam Boryska to podawałam mu butle raz dziennie żeby sobie posmakował przez około miesiąc poźniej 2 razy dziennie a później już bez cyca , było cieżko młody już dobrze kumaty był (miał rok)a najgorzej jak się mleko w cycuchach zbierało , że mało nie eksplodowały,ale daliśmy rade , i wiem z doświadczenia że nie każde mleko mu smakowało , jedne pił chętnie a innym pluł
powodzenia :tak:

dzis taka piekna pogoda była , że sie opaliłam nawet :-) a Borysek od tego latania po ogródku juz ma raczki i buźke brązowa :D
Tu nie chodzi o smak mleka. Bo probowalam mu podac swoje sciagniete. Tu chodzi o sposob podania. Butelka, smoczek...Wypycha jezyczkiem i koniec. Samo mleczko modyfikowane nawt smakowal i wypilby gdyby z cyca lecialo...Kurcze, musze nadal probowac, bo jak mam wrocic w lipcu do pracy...caly dzien mnie nie bedzie.
Wczoraj bylo pieknie! Dobrze ze i dzis jest slonecznie!

Witam się po długiej nieobecności.
royanna pisze:
Tu nie chodzi o smak mleka. Bo probowalam mu podac swoje sciagniete. Tu chodzi o sposob podania. Butelka, smoczek...Wypycha jezyczkiem i koniec. Samo mleczko modyfikowane nawt smakowal i wypilby gdyby z cyca lecialo...Kurcze, musze nadal probowac, bo jak mam wrocic w lipcu do pracy...caly dzien mnie nie bedzie.
Royannko, a może kształt smoczka mu nie odpowiada. Nie wiem jakim podajesz, ale Tmmee Tippee robi smoczki bardzo przypominające sutek, może warto takim spróbować.

Witam, tak piękna pogoda za oknem, że nie ma nawet czasu na BB ;(
Chociaż powiem Wam, że te spacery z Szymkiem są bardzo męczące, bo muszę go na rękach nosić.

Dziewczyny która z Was mieszka w podjuchach? Jak tam jest? Bo może przeprowadzimy się do podjuch koło pętli. Chociaz ja jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiona...

czesc babeczki

niom - słonecznie dziś ale już nie tak cieplutko jak wczoraj....a ja po tej zimie to o upałach marzę...

znowu sama na posterunku i jakoś smutnawo mi dziś
jakaś pogięta i obolała się czuję...

royanna - może spróbuj inne smoczki - a jakich teraz używasz?
rybko - ja się czujesz - brzuszek rośnie już?

pozdrawiam

A dziękuję już dobrze, bo do końca 12 tyg. to było koszmarnie, całodniowe mdłości na szczęście bez wymiotów. Brzuszek już widać i nawet spory jest i jestem w szoku, że tak szybko i tak duży.
Mam teraz strasznie stresujący moment, bo M nie ma już 2 tyg. i dopiero za 2 tyg. wróci, a teściowa daje się we znaki i to bardzo. Dzisiaj pół dnia przez babsko przeryczałam, jak ja jej nie znoszę i pomyśleć, że jeszcze 11 mies. temu nawet ją lubiłam.

Wkleję Wam zdjęcie mojego malutkiego szkrabka 13t 6d:
Zdjęcia z telefonu 035.jpgZdjęcia z telefonu 034.jpg

Witam się po długiej nieobecności.

Royannko, a może kształt smoczka mu nie odpowiada. Nie wiem jakim podajesz, ale Tmmee Tippee robi smoczki bardzo przypominające sutek, może warto takim spróbować.

czesc babeczki

niom - słonecznie dziś ale już nie tak cieplutko jak wczoraj....a ja po tej zimie to o upałach marzę...

znowu sama na posterunku i jakoś smutnawo mi dziś
jakaś pogięta i obolała się czuję...

royanna - może spróbuj inne smoczki - a jakich teraz używasz?

pozdrawiam
Uzywam wlasnie TT, o tym ksztalcie cycusiowym. Ale Alan stara wyga-wie co guma a co cycus ;)

A dziękuję już dobrze, bo do końca 12 tyg. to było koszmarnie, całodniowe mdłości na szczęście bez wymiotów. Brzuszek już widać i nawet spory jest i jestem w szoku, że tak szybko i tak duży.
Mam teraz strasznie stresujący moment, bo M nie ma już 2 tyg. i dopiero za 2 tyg. wróci, a teściowa daje się we znaki i to bardzo. Dzisiaj pół dnia przez babsko przeryczałam, jak ja jej nie znoszę i pomyśleć, że jeszcze 11 mies. temu nawet ją lubiłam.

Wkleję Wam zdjęcie mojego malutkiego szkrabka 13t 6d:
Zobacz załącznik 237500Zobacz załącznik 237501
Rybko! Malenstwo fantastyczne! Kochana fasolka! Juz sie nie moge doczekac, kiedy poznasz plec i nam zdradzisz ;) Moze uda sie i Filipek bedzie mial siostrzyczke:) ? A tesciowa sie nie przejmuj. Wiem, to nie ja z nia mieszkam...Daj jej do zrozumienia kto rzadzi w tym domu, a jak maz wroci to sie nie patyczkuj i naskarż ile wlezie! Ty musisz odpoczywac a nie stresowac sie baba!

reklama
witam sie i ja my rwoniez po za domem całymi dniami pogoda dopisuje wiec korzystamy

ryba maleństwo śliczne oj troszkę ci zazdroszczę tego stanu
i nie zazdrosze bycia z tatusiowa
ja sie ciesze ze moja jest 600 km widzimy sie raz w roku i nam to wystarcza

royanna no u mnie był ten sam problem co z Twoim maluchem i tez bałam sie ze nic prócz cycka mu nie zasmakuje ale właśnie TT mu podpasowaly Kacper miał 6 miesięcy jak odzwyczajam go od piersi dość szybko zaskoczył mleko mu dawałam Babilon

Do góry