reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

malinka jak mieszkałam na gumiencach to nic nie pisałaś a doklanie w mierzynie ale czesto tam bywam bo mama jeszcze tam mieszka

karnitynka witaj u Nas

oj ja tez mysle o diecie zostało mi do zrzucenia jkies 6-7 kg i było by bosko ale tak sobie mysle ze jak teraz jestem sama gotuje same zupy tylko bo moje dzieci tylko takie rzeczy jadaja a bardziej oliwka a na trzy gatki gotować mi sie nie chce i wchodzenie codizennie po schodach na 4 pierto z Kacperkiem 10 kg i torba zakupów to moze same spadną hihhihih tak sobie to tłumacze
a234.gif

no ewentualnie moze skorzystac z jakies fajnej dietki
a115.gif

kingusia trzymamy kciuki by była punktualna
c016.gif

reklama
karnitynka cześć :-)
kingusia powodzenia, oby poszło szybko, łatwo i przyjemnie;-) mam nadzieję, że jak będzie już po i troszkę dojdziecie do siebie to pochwalisz się Kornelią:-)

W końcu wiosna:-):-):-) i oby tak już zostało, a jak nie to żeby przynajmniej w niedzielę było ciepło jak będziemy chrzcić

może być taki na początek, później przesadzę już małą na siedzisko

malinka natchnęłaś mnie, poszłam do apteki po herbatki odchudzające:-D
ha ha na mnie te herbatki średnio działają:sorry:tzn piłam kiedyś całą serię chyba herbapolu i nic kiedyś senes i nic poza czyszczeniem takim że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i bólem brzucha więc dziękuję już za nie serdecznie:-p
a inspiracja to dobrze wiosna idzie:-p
Witaj karnitynka1982 :-)

skoro juz o diecie mowa to i ja sie biore od poniedzialku :) a znacie dziewczyny moze jakies dobre tabletki wspomagajace odchudzanie? bo tak samej to ciezko :-(
malinka1
jaka masz dietke , ze tak duzo na niej schudnac mozna??
tabletki hmmmmm z takich na receptę to meridia albo zelixa:sorry:pomagają napewno ale no tez niestety szkodzą:sorry::sorry:
a dietka kochane u mnie od 1 lutego się zaczęła :tak:i stosuję najbardziej pospolitą MŻ (mniej żreć:-D) nie jem słodyczy:no:a chciałbym je oj jak bardzo:eek::eek::eek:jem śniadanie potem koło 11 druie śniadanie koło 14-15 obiad i o 16 jabłko i to koniec jedzenia:tak:do tego dużo ruchu tzn codziennie spacer do szkoły po dzieci i z dziećmi a to daje dziennie 8 km :tak::tak:rano jak Antek idzie spać to robię brzuszki narazie 115 udaje mi się zrobić ale dąże do 300:tak::tak:
ja mam dużo do zgubienia więc i detrminacja ogromna:sorry:
malinka jak mieszkałam na gumiencach to nic nie pisałaś a doklanie w mierzynie ale czesto tam bywam bo mama jeszcze tam mieszka

karnitynka witaj u Nas

oj ja tez mysle o diecie zostało mi do zrzucenia jkies 6-7 kg i było by bosko ale tak sobie mysle ze jak teraz jestem sama gotuje same zupy tylko bo moje dzieci tylko takie rzeczy jadaja a bardziej oliwka a na trzy gatki gotować mi sie nie chce i wchodzenie codizennie po schodach na 4 pierto z Kacperkiem 10 kg i torba zakupów to moze same spadną hihhihih tak sobie to tłumacze
a234.gif

no ewentualnie moze skorzystac z jakies fajnej dietki
a115.gif

c016.gif
no to kochana nie wiedziałam żes ty z moich okolic:-:)-:)-:)-(a szkoda:-:)-:)-(
ale nic straconego:tak::tak::tak:
ty kochana przy takim trybie życia i jedzonka to zgubisz szybko tą nadwyżkę:tak::tak::tak:a dietkę każdy stosuje chyba pod siebie tką przy jakiej się najlepiej czuje:tak:ja byłam kiedyś na kopenhaskie :tak:ciężko mi było mega zła byłam przeszłam całą z nadzieją na duży ubytek wagi a zgubiłam mało a do tego szybko wóciły te kilosy:wściekła/y:więc juz za takie dietki dziękuję:tak:

c016.gif

Ooo tak kciuki się przydadzą jak najbardziej :tak:

kingusia powodzenia, oby poszło szybko, łatwo i przyjemnie;-) mam nadzieję, że jak będzie już po i troszkę dojdziecie do siebie to pochwalisz się Kornelią:-)

W końcu wiosna:-):-):-) i oby tak już zostało, a jak nie to żeby przynajmniej w niedzielę było ciepło jak będziemy chrzcić

Nie dziękuję - żeby nie zapeszyć :tak: podziękuję już jak będę PO :-D
no na pewno się pochwalę swoją dzidzią hyhy

Witaj u nas:happy::happy::happy:
napisz z jakiej dzielnicy jesteś może wreszcie ktoś z moich okolic:-pgumieńce a dzieciaki w szkole w Mierzynie:rofl2:
ja skolei muszę sobie coś kupić bo ostro wziełam się za dietkę i w efekcie spodnie ze mnie spadają:sorry:a mam zamiar zgubić jeszcze z 24 kg więc nie ma sensu na okres przejściowy kupować sobie drogich ubrań które za moment będą za duże:tak:
Ja tez mieszkam na Gumiencach kolo castoramy :)

reklama
Do góry