reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hej kochane:happy:
nadchodzi wiosna jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
jak ja mam dosyć tej zimy:eek::eek:
widzę że mowa o lumpkach to w centrum moge polecić taki wiza wi galaxy a właściwie tam są 2 jeden na przeciwko a drugi kawałek dalej na rogu i sa naprawde super:tak::tak::tak:tylko mi ciężko się teraz wybrać:sorry:bo rano dzieciaki do szkoły potem Toni drzemka potem po Julię do szkoły koło 12 i powrót czekanie na Adama jak wróci ze szkoły obiad i robi się 16 a ja na 18 do pracy:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
kurcze nie mam wiosennej kurtki dla Toniego a lada moment na kombinezon będzie za ciepło:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
Ja już postanowiłam, że jeszcze trochę nich się cieplej zrobi to zrobię objazd po lumpkach, o których wspominacie, bo nie mam się w co ubrać:sorry: jak zaszłam w ciążę to większość ciuchów pooddawała jak się przestałam w nie mieścić, żeby się nie denerwować;-) a część wywiozłam na wieś do chodzenia tam. A że po ciąży mi jeszcze dużo zostało plus to sprzed ciąży... i w efekcie w nic się nie mieszczę:hmm:

Czesc dziewczyny wlasnie wypatrzylam ze sa na BB szczecinianki:) Jestem od ponad pol roku na Grudniowkach bo urodzilam synka (wprawdzie 2 stycznia spoznil sie hihi ) i fajnie ze sa tu laseczki tez ze szczecina moge sie dolaczyc i nieraz z Wami poplotkowac?:)

Matylda nie mam dostępu do jakiś fotelików ale koleżanka coś wspominała że będzie sprzedawać swój ,muszę sie zapytać.Tylko że ona ma od 9 do 18 kg.

Czesc dziewczyny wlasnie wypatrzylam ze sa na BB szczecinianki:) Jestem od ponad pol roku na Grudniowkach bo urodzilam synka (wprawdzie 2 stycznia spoznil sie hihi ) i fajnie ze sa tu laseczki tez ze szczecina moge sie dolaczyc i nieraz z Wami poplotkowac?:)
Witaj u nas:happy::happy::happy:
napisz z jakiej dzielnicy jesteś może wreszcie ktoś z moich okolic:-pgumieńce a dzieciaki w szkole w Mierzynie:rofl2:
ja skolei muszę sobie coś kupić bo ostro wziełam się za dietkę i w efekcie spodnie ze mnie spadają:sorry:a mam zamiar zgubić jeszcze z 24 kg więc nie ma sensu na okres przejściowy kupować sobie drogich ubrań które za moment będą za duże:tak:

Witaj karnitynka1982 :-)

skoro juz o diecie mowa to i ja sie biore od poniedzialku :) a znacie dziewczyny moze jakies dobre tabletki wspomagajace odchudzanie? bo tak samej to ciezko :-(

malinka1
jaka masz dietke , ze tak duzo na niej schudnac mozna??

reklama
Do góry