aniulla26
mamuśka
o kurde nie przerażajcie mnie ja dzis musze do banku isc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eeeeeeeee to ja nawet nic nie słyszłam musze sobie doczytać info...Tak w Szczecinie. Najpierw w czwartek na wyzwolenia przy pl.kilińskiego (akurat miałam w ten dzień tam iść, ale z lenistwa nie poszłam), później na oddział przy niemierzyńskiej (mieszkam w bloku nad tym bankiem), a wczoraj na pl.żołnierza. Paranoja jakaś
WIESZ U MOJEJ MAMY DWA LATA TEMU WYKRYLI RAKA PIERSI, WYCIELI JEJ GUZA, NA RAZIE JEST OK ALE CIĄGLE SIĘ BADA, JA TEŻ BYŁAM W PORADNI GENETYCZNEJ ALE DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE RAK MOJEJ MAMY NIE POCHODZI Z GENÓW I ANI JA ANI SIOSTRA IE JESTEŚMY NA RAZIE OBARCZONE GENETYCZNIE RAKIEM, CO OCZYWIŚCIE NIE OZNACZA ŻE NIE MOŻEMY GO MIEĆ:-(ALE GRUNT TO BYĆ DOBREJ MYŚLI I NIE PODDAWAĆ SIĘ, NIE MARTW SIĘ PEWNIE BĘDZIE DOBRZE;-)hej
kingusiu wytrzymaj jeszcze troszke ja to tez od 38tyg juz nie mogłam sie doczekac kiedy malec wyjdzie i Damian mnie przetrzymał .nie bój sie porodu
napady na bank:/ nie słyszłam,bo u mnie częsciej bajki leca.
a u mnie kijowo,dzis sie dowiedziałam,ze u mojej babci wykryli raka( moja mama zmarła na raka.powinnam isc sie przebadac ale sie boje:/
Aniulla ja robie roczek w piątek i tez zrobie ze 2 sałatki , torta zamówiłam i jeszcze jakieś ciasto.Moze zrobie sałatke owocową.Nie lubię gotować i nie potrwfię szykować takich imprez
moja mama jest po mastektomii--- w ostatnich dniach dostała zaproszenie dla siebie i dla dzieci(dorosłych) na konsultacje--- więc byłyśmy na pomorzanach w poradni genetycznej---- i tak po pierwszej wizycie miałam robione badanie krwi --- dodatkowo dostałam skierowanie na usg piersi i dopochwowe oraz markery----- i tak co roku mam sie badać u nich ---- myśle ze fajna sprawa ---- zorientuj sie czy i TY możesz...,ze u mojej babci wykryli raka( moja mama zmarła na raka.powinnam isc sie przebadac ale sie boje:/