reklama
ANAAA
Fanka BB :)
Ok bede czekala na wiescie mam nadzieje ze cos po mysli bedzie chociaz trocheANAAA w twojej sprawie z bratowa dopiero dzis bede gadac bo na feriach byla, chyba ze to juz nie aktualne
a ja mam więcej:-);-) ---- i kto tu jest najstarszy - ha!!!I wy tu o starosci piszecie, a mi juz 33 latka wybija... To starość dopiero:-):-d:-d:-d:-d
a gdzie stara ekipa ?
meldować się no tu ...
rybka - jak staranka -będą z tego dzieci;-)
Chciałam się z Tobą policytować, ale widzę, że choć jesteśmy z tego samego rocznika to Ty jesteś i tak rok starszahana31 pisze:a ja mam więcej:-);-) ---- i kto tu jest najstarszy - ha!!!
Ano będą.;-):-) Mam nadzieję, że jednak jedno:-)hana31 pisze:rybka - jak staranka -będą z tego dzieci;-)
ANAAA
To na czym stanelo jaka cyfra??Chciałam się z Tobą policytować, ale widzę, że choć jesteśmy z tego samego rocznika to Ty jesteś i tak rok starsza
Ano będą.;-):-) Mam nadzieję, że jednak jedno:-)
Pozdrawiam
czarodziejka87
Ogromne gratulacje!!! :-):-):-) i dużo zdrówka dla Was
widze suwaczka wielkie gratulacje rybko--- jak najlepszego samopoczucia i pięknie rosnącego brzusia --- to termin gdzies na pazdziernik?...Chciałam się z Tobą policytować, ale widzę, że choć jesteśmy z tego samego rocznika to Ty jesteś i tak rok starsza
ano ja starsza
buuuu ja chyba naprawde stara jestem a wcale się nie czuje tak...
jak się zrobi wiosenka to moze na jakis spacerek na placyk się umowimy --- skoro ta sama dzielnica?.... ja mieszkam przy SP 48
anaaa - jak sprawy?
Dziękuję Wam Baboszki za gratulacje.
Ja mieszkam właściwie bliziutko Łukasińskiego, niedaleko piekarni.
Ja wprawdzie placyk mam pod samym oknem, ale na spacerek możemy się umówić. Czemu nie A do SP 48 to ja chodziłam.hana31 pisze:jak się zrobi wiosenka to moze na jakis spacerek na placyk się umowimy --- skoro ta sama dzielnica?.... ja mieszkam przy SP 48
Ja mieszkam właściwie bliziutko Łukasińskiego, niedaleko piekarni.
reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
rybciu spokojnych 40tu tygodni i łatwego rozwiązania.
ja w czwartek kończę 31
ja w czwartek kończę 31