reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam nowe mamusie.
O ja też chętnie bym się wyrwała z domu i pomysł spotkanka bardzo mi się podoba.

assiia82 pisze:
No my juz mamy akt notarialny do 2 tyg maja zwolnic mieszkanie i przeprowadzka wkoncu na wlasne M :-D:-D
Gratuluję, nie ma to jak swoje M.

wszyscy jeżdżą do Pobierowa, a ja jeszcze tam nie byłam :-p chyba w wakacje bede musiała się wybrać:-)

assiia82 gratuluję mieszkanka :happy2:

Pogoda dzisiaj świetna :wściekła/y: i jeszcze ten śnieg... a my musieliśmy jechać do szpitala na badanie. Na szczęście mały mimo, że był na czczo i musiał leżeć 30min na pleckach był bardzo grzeczny:-)

Matylda , ja jutro mam 2 zebrania.Muszę wybrać jedno wiec ide do najstarszej do gimnazjum.Tez nie lubie zebrań, a najbardziej w podstawowce u mojej Julki.

haloo dziewczyny nie zasypało was wczoraj, ja miejscami mam zaspy prawie do pasa.

iwonko nie poszłam na zebranie zadzwoniłam do pani

byłam dziś od tygodnia I raz z małą na spacerku, aż całą godzinę :-)

Wczoraj było strasznie:szok: Ja dzisiaj na zebranie chyba wyślę męża,moja córka chodzi do gim, przy placu Mariackim a mieszkamy w Zdrojach wiec w taka pogode nie jade, drogi sa pewnie nieodśniezone i jest ślisko.A na spacerzenie byłam juz gdzieś od miesiąca,jak dla mnie to jest za zimno.

dzien dobry
przyznac sie kto zamawial swieza dostawe sniegu:sorry2:

matylda fajana niunia - az szoda ze my chorzy bo dzis temperaturki chyba nawet w miare:tak:

milego dnia

reklama
Do góry