reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam nowe mamusie.
O ja też chętnie bym się wyrwała z domu i pomysł spotkanka bardzo mi się podoba.

assiia82 pisze:
No my juz mamy akt notarialny do 2 tyg maja zwolnic mieszkanie i przeprowadzka wkoncu na wlasne M :-D:-D
Gratuluję, nie ma to jak swoje M.

wszyscy jeżdżą do Pobierowa, a ja jeszcze tam nie byłam :-p chyba w wakacje bede musiała się wybrać:-)

assiia82 gratuluję mieszkanka :happy2:

Pogoda dzisiaj świetna :wściekła/y: i jeszcze ten śnieg... a my musieliśmy jechać do szpitala na badanie. Na szczęście mały mimo, że był na czczo i musiał leżeć 30min na pleckach był bardzo grzeczny:-)

Matylda , ja jutro mam 2 zebrania.Muszę wybrać jedno wiec ide do najstarszej do gimnazjum.Tez nie lubie zebrań, a najbardziej w podstawowce u mojej Julki.

haloo dziewczyny nie zasypało was wczoraj, ja miejscami mam zaspy prawie do pasa.

iwonko nie poszłam na zebranie zadzwoniłam do pani

byłam dziś od tygodnia I raz z małą na spacerku, aż całą godzinę :-)

Wczoraj było strasznie:szok: Ja dzisiaj na zebranie chyba wyślę męża,moja córka chodzi do gim, przy placu Mariackim a mieszkamy w Zdrojach wiec w taka pogode nie jade, drogi sa pewnie nieodśniezone i jest ślisko.A na spacerzenie byłam juz gdzieś od miesiąca,jak dla mnie to jest za zimno.

dzien dobry
przyznac sie kto zamawial swieza dostawe sniegu:sorry2:

matylda fajana niunia - az szoda ze my chorzy bo dzis temperaturki chyba nawet w miare:tak:

milego dnia

reklama
Do góry