reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Matylda a czemu piszesz że elegancka ze mnie kobietka?:tak:Tam na stronie inter. nie ma mojego zdjęcia tzn jest ale tyłem więc i tak nie bardzo mnie widać.:-)

reklama
iwonko a ja myślałam że to ty na tym pierwszym zdjęciu:-D
poza tym jak mówi stare przysłowie pszczół: "nie ma brzydkich kobiet, są tylko mniej zadbane", a ja każdą postrzegam jako elegancką:-)
malinka zanim z Kołbacza do was dojadę to ruski rok minie hehe, ew. zostaję "Paan Bus"

widzę ze tu rodzinka z pobierowa się odnalazła - ---- a za to ja lubię pobierowo - juz kilka lat z rzędu sie tam urlopowałam;-)

spotkanko - chętnie - tylko my chorzy... tak mnie od mata mojego wzięło ze hoooo:baffled: a mam zaległe jedno wyjscie bo byłam dobra i puściłam w zeszłym tygodniu mojego m --- ale zapowiedzialam ze w następną sb - to ja wychodzę:-D

witam nowe mamusie

reklama
Iwona poszło PW

co do spotkanka to mnie tez najwygodniej autem ale dla WAs zrobie wyjatek i piwka z chęcią się napije

co do Pobierowa to tez często tam z mężem jeździmy na wakacje a jego rodzinka jak przyjeżdża z Kieleckiego to tylko Pobierowo

Co do ciąży to tez czasami brakuje mi tego brzuszka ale tylko czasami ;-);-)

No my juz mamy akt notarialny do 2 tyg maja zwolnic mieszkanie i przeprowadzka wkoncu na wlasne M :-D:-D

Do góry