reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

a nie mówiłam czarodziejko:-)

najgorzej to na drogach - a jutro będę musiałą wyjechać:sorry2: i to parkowanie :wściekła/y: jak wszystko pozaśniezane:baffled: wryyyyyyy byle do kwietnia - ale i wtedy straszą mrozami.... buuuuu

ide szarlotke sobie upiec - tak na osłodę i dobry humorek:-p

reklama
a nie mówiłam czarodziejko:-)

najgorzej to na drogach - a jutro będę musiałą wyjechać:sorry2: i to parkowanie :wściekła/y: jak wszystko pozaśniezane:baffled: wryyyyyyy byle do kwietnia - ale i wtedy straszą mrozami.... buuuuu

ide szarlotke sobie upiec - tak na osłodę i dobry humorek:-p

ja samochodu nie ruszam, bo mój M stwierdził, że nie będzie strasznej zimy i nie opłaca się zmieniać opon na zimówki :wściekła/y: no a poza tym nie siedzialam za kólkiem odkad dowiedziałam się, że jestem w ciąży(czyli 13 lutego będzie rok):baffled:

i znów zaczęło sypać :-(

nasze autko stoi pod aresztem na Kaszubskiej, bo A. w delegację pojechał. zdziwi się jak będzie musiał je szukać po przyjeździe :-D

Witam po dluuugiej przerwie:-), nie wiem czy ktos mnie pamieta jeszcze...:zawstydzona/y:
Widze, ze duzo nowych dziewczyn przybylo:tak:Super!

matylda111 sliczna masz ksiezniczke! :-)
Iwona7510 tylko nie kracz o mrozach do kwietnia! :-D Jak ja nienawidze juz tej zimy!

Doczytalam, ze sporo z Was bywa w Pobierowie, ja tez znam Pobierowo, bo jak kiedys juz wspominalam, moj maz jest z Rewala:-).

Madlen , ja nie kracze, ja już nie mogę patrzeć na ten śnieg. A ile zapłacę za gaz za ten mies. to nawet mi się myśleć nie chce.:szok: Miałam nadzieję że w marcu to juz bedzie w miarę ciepło.

Iwona wierz mi, ze ja tez nie moge patrzec juz na ten snieg... Chcialam sie wybrac do swoich rodzicow /jakies 2.5 godziny drogi autem/ , ale przez te sniegi to juz mi sie jezdzic nie chce... strach normalnie, zwlaszcza jak bocznymi drogami bede musiala sie przebijac.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko nie bedzie tak zle i zima szybko sie skonczy:tak:

No ja tez słyszałam ze zima ma trzymać do kwietnia

dobrze ze w niedziele wraca mąż wiec jak nigdy bez żadnego ale oddam mu kluczyki do auta :-D

Madlen mój mąż pochodzi z Włoszczowy :-) wiec wakacje mamy w sumie gdzie spędzać a jego rodzina jak urlop to tylko nad morzem

My mamy przymusowe siedzenie w domu bo nie odśnieżyli wcale chodników wcześniej nie dało się przejechać wózkiem a teraz to już chyba mogę zapobiec o spacerze chyba ze do centrum pojadę

A nie wiem czy czytałyście na WP ze nasz prezydent zniósł opłatę parkingowa od dziś do 3 lutego http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,pa...nieg-wiatr-awarie,wid,11900053,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
reklama
asiu super wieści, można parkować gdzie się znajdzie miejsce
a trasa szczecin- stargard to masakra, pługa czy piaskarki ze świecą szukać trzeba

witaj madlen:-)

Do góry