reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Gratuluję maluszka :-)
mi strasznie brakuje brzuszka, bycie w ciąży to coś cudownego

Te mrozy są straszne- nigdzie nie można się ruszyć:baffled: jedyna rozrywka oprócz mojego dziecka to dla mnie teraz internet i tv, ale i to już mi się znudziło (no może poza zakupami na allegro):-p

A ja powoli to mam dość hehe ...
pewnie później będę tęskniła za tymi chwilami... ale dzisiaj to mała łobuziara daje mi popalić po żebrach, a tego wręcz nienawidzę :wściekła/y: i ona chyba sobie zdaje z tego sprawę i mamusi dokucza :dry:

iwona jak masz linka do pensjonatu to wklej go może zastanowię się nad urlopem u ciebie, albo weekendem:-)
kinguś jak ci się żyje na obcej ziemi, jak sobie dajecie radę? 35tc to juz końcóweczka, super:-D

A bardzo dobrze powiem Ci, podoba mi się Anglia :-D:-)
chociaż tęsknię za Szczecinem... za ludźmi szczególnie ;-)
no 35 tydzień i niedługo rozwiązanie :szok: chryste, aż nie chce mi się o tym myśleć... :blink:

hej dziewczęta :-)

dawno mnie nie było , bo ostatnio czasu mało ...wzięłam się ostro za prace mgr i pisanie z pilnowaniem dzidziula pochłania cały mój czas , pod wieczór padam jak zabita :-(
jeszcze ta pogoda :-( zimnoooooo jak cholera
kingusia1991 trzymaj się dzielnie i łatwego rozwiązania życze ;-)

Współczuję Wam kochane tych mrozów ...
u mnie 3 stopnie dzisiaj na plusie chyba były ;-)
i poczułam wiosnę normalnie tak słoneczko świeciło ładnie, ale zimny wiaterek był brrrrrrr :baffled:
a no trzymam się jakoś chociaż już ledwo chodzę, krocze mnie boli i chodzę jak pingwin - dosłownie :sorry2:
i w dodatku mam "wrażenia na biegunkę" choć jej nie mam... :zawstydzona/y:
no i kręgosłup mi siada... a i mała mi się dzisiaj wbija w żebra :dry:nóżkami pewnie
bo jest już główką do dołu :-D:-D:-D

Ania masz rację.Ale numer.:-D:-DMyślałam że mieszkasz w pobierowie.
ha ha normalnie świat jest mały:szok:
po rozstaniu z mężem przeprowadziłam się do szczecina:tak:
Czesc dziewczyny.Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję,że bede mogła czasami w wami poplotkować:)
Jestem w 25 tc,mieszkam w Szczecinie na słonecznym.
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:)
witamy u nas :-)
gratuluję dzidziuki w brzuszku:tak:
Witam no ja tez jestem jak najbardziej za spotkaniem o pubie to marze wręcz by wskoczyć bez dzieci :-):tak:
o ja tez ja też:-):-):-):-)
jakieś piwko w pubie jak najbardziej dzieciaczki z tatusiami a mamuśki w tany:tak:
a wiosną jak najbardziej jestem za wspólnymi spacerkami:tak:
Witam środowo:-)
mróż trzyma a brrrrrrr
Julinie zrobiłam do piątku wolne w piątek tylko na bal i ferie:-):-):-)
słuchajcie wózek mi się rozsypał into cholera 2 m-ce po gwarancji:wściekła/y:przednie kółko sie posypało całe łożysko poszło w diabły:wściekła/y:nie wiecie może gdzie w szczecinie mozna takie rzeczy naprawić??pytałam u nas na osiedlu w warsztacie samochodowym ale pan powiedział ze oni takimi wynalazkami się nie zajmują:no:

witam nowe mamy:-D

ja też jestem za spotkaniem, może być w pubie tylko że ja kierowca to posiedzę przy soczku hehe

iwonka elegancka z ciebie kobietka:tak:, a na mały rabacik można u ciebie liczyć;-)
kinga to fajnie że juz się zadomowiłaś, a te "biegunkowe akcje" to znak że organizm sie przygotowuje pomału do porodu.
moja Małgonia kopała po pęcherzu, czasem do toalety nie zdążałam jak przywaliła

reklama
Do góry