reklama
Całe życie mieszkałam w centrum a 3 lata temu kupilismy mieszkanie na prawym brzegu.nie ukrywam,ze troche mnie ta odległośc przerażała,ale juz sie przyzwyczailam i jest mi tu bardzo dobrze:-)O jak fajnie że jesteś z prawobrzeża.:-)
czarodziejka87
Fanka BB :)
Kurcze ja to czuję, że bez dziecka to będę się mogła gdzieś ruszyć tak za 6 lat jak do szkoły pójdzie
kingusia1991
Gratuluję maluszka :-)
mi strasznie brakuje brzuszka, bycie w ciąży to coś cudownego
Te mrozy są straszne- nigdzie nie można się ruszyć jedyna rozrywka oprócz mojego dziecka to dla mnie teraz internet i tv, ale i to już mi się znudziło (no może poza zakupami na allegro)
A ja powoli to mam dość hehe ...
pewnie później będę tęskniła za tymi chwilami... ale dzisiaj to mała łobuziara daje mi popalić po żebrach, a tego wręcz nienawidzę i ona chyba sobie zdaje z tego sprawę i mamusi dokucza
iwona jak masz linka do pensjonatu to wklej go może zastanowię się nad urlopem u ciebie, albo weekendem:-)
kinguś jak ci się żyje na obcej ziemi, jak sobie dajecie radę? 35tc to juz końcóweczka, super
A bardzo dobrze powiem Ci, podoba mi się Anglia :-)
chociaż tęsknię za Szczecinem... za ludźmi szczególnie ;-)
no 35 tydzień i niedługo rozwiązanie chryste, aż nie chce mi się o tym myśleć...
hej dziewczęta :-)
dawno mnie nie było , bo ostatnio czasu mało ...wzięłam się ostro za prace mgr i pisanie z pilnowaniem dzidziula pochłania cały mój czas , pod wieczór padam jak zabita :-(
jeszcze ta pogoda :-( zimnoooooo jak cholera
kingusia1991 trzymaj się dzielnie i łatwego rozwiązania życze ;-)
Współczuję Wam kochane tych mrozów ...
u mnie 3 stopnie dzisiaj na plusie chyba były ;-)
i poczułam wiosnę normalnie tak słoneczko świeciło ładnie, ale zimny wiaterek był brrrrrrr
a no trzymam się jakoś chociaż już ledwo chodzę, krocze mnie boli i chodzę jak pingwin - dosłownie
i w dodatku mam "wrażenia na biegunkę" choć jej nie mam...
no i kręgosłup mi siada... a i mała mi się dzisiaj wbija w żebra nóżkami pewnie
bo jest już główką do dołu
kingusia1991
Czesc dziewczyny.Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję,że bede mogła czasami w wami poplotkować
Jestem w 25 tc,mieszkam w Szczecinie na słonecznym.
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
Gratulacje
ja też jestem przyszłą mamusią :-)
tylko, że ja już w 35 tc.
Północny Wiatr
Anula gratulacje dziewczynek.
Witam nowe osoby.
Hania, córcia Kasandra, Haszczaki Shadow, Nilka i Pampek oraz mąż Piotrek
Witam nowe osoby.
Hania, córcia Kasandra, Haszczaki Shadow, Nilka i Pampek oraz mąż Piotrek
ha ha normalnie świat jest małyAnia masz rację.Ale numer.Myślałam że mieszkasz w pobierowie.
po rozstaniu z mężem przeprowadziłam się do szczecina
witamy u nas :-)Czesc dziewczyny.Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję,że bede mogła czasami w wami poplotkować
Jestem w 25 tc,mieszkam w Szczecinie na słonecznym.
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
gratuluję dzidziuki w brzuszku
o ja tez ja też:-):-):-):-)Witam no ja tez jestem jak najbardziej za spotkaniem o pubie to marze wręcz by wskoczyć bez dzieci :-)
jakieś piwko w pubie jak najbardziej dzieciaczki z tatusiami a mamuśki w tany
a wiosną jak najbardziej jestem za wspólnymi spacerkami
Witam środowo:-)
mróż trzyma a brrrrrrr
Julinie zrobiłam do piątku wolne w piątek tylko na bal i ferie:-):-):-)
słuchajcie wózek mi się rozsypał into cholera 2 m-ce po gwarancjiprzednie kółko sie posypało całe łożysko poszło w diabłynie wiecie może gdzie w szczecinie mozna takie rzeczy naprawić??pytałam u nas na osiedlu w warsztacie samochodowym ale pan powiedział ze oni takimi wynalazkami się nie zajmują
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
witam nowe mamy
ja też jestem za spotkaniem, może być w pubie tylko że ja kierowca to posiedzę przy soczku hehe
iwonka elegancka z ciebie kobietka, a na mały rabacik można u ciebie liczyć;-)
kinga to fajnie że juz się zadomowiłaś, a te "biegunkowe akcje" to znak że organizm sie przygotowuje pomału do porodu.
moja Małgonia kopała po pęcherzu, czasem do toalety nie zdążałam jak przywaliła
ja też jestem za spotkaniem, może być w pubie tylko że ja kierowca to posiedzę przy soczku hehe
iwonka elegancka z ciebie kobietka, a na mały rabacik można u ciebie liczyć;-)
kinga to fajnie że juz się zadomowiłaś, a te "biegunkowe akcje" to znak że organizm sie przygotowuje pomału do porodu.
moja Małgonia kopała po pęcherzu, czasem do toalety nie zdążałam jak przywaliła
reklama