reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
raciej plan byl ze sami...

moje dzecko plywa w duzej wannie od 4 miesiaca i uwazam ze mu wystarcza zaduzo nasluchalam sie roznych opowiesci o basenach dla takich maluchach:)

w szczecinie najgorzej wypada ten basen dla dzeci na bezrzeczu.
pomysl jest oki ale wykonanie.. dzecko musi byc sprawdzone przez lekarza ze czegos tamnie przynioslo a rodzice/babcie/dzadkowe.znajomi ktorze wchodza tam z dzecmi do wody - nie! i tu jest problem ja wiem na co jakas inna kobieta, facet choruje? dlatego dopiero za rok zapisze mlodego na basena latem zainogurujemy kapiel w jeziorku jakims?

ps w kazachstanie jak ty dorosly chcesz isc na basen to musisz miec na pismie zgode lekarza ze na nic nie chorujesz...(bdania rozne...) to sie wtedy rozumie.

a kolezanka chwalila ostatnio szkole plywania na wdsie ale jej dzewczxybnka ma juz 2,5 roku chodzi sama z troche starszymi dzecmi bo mama jest w ciazy :)

dzis mlody pobil rekordu w spaniu od 18 do 19 wieczor wczoraj,
22-7.30 bez przerwy
8.30-11.00 spal wtulony w tatusia mamuia zostala wyeksmitowana z loxzeczka:(
14-16.30 u kolezanki przyniesiony w ciuchach spal w lozeczku przy rozchylonym oknie jak zabity:)

od 20 i do rana,,, niezly dzis jest ale czasem to od 7 do 19 ani chwili snu!

ps. pozyczylismy zyrafke fishera z klickami...od kolezanki skutecznie sprawdzalismy im wytrzymalosc ich podlogi:)

Jejku gratulacje dla Igorka, że dał mamie wczoraj tyle odpocząć :-) Pewnie dzis nadrobił, co? ;-)
A co do basenu, to ja też się nasłuchałam nt. basenów dla dzieci i nie będę ryzykowac, a jak ma być pływaczką to nauczyc się jeszcze zdąży, Otylia Jędrzejczak zaczeła pływać jak miała 11 lat :-D :tak: Przykładów wystarczy... :-D

tatus w dzecinstwie mial przezwisko "SPIOCH" na koloniach jak byl zmeczony nawet wiadro zimnej wody nie bylo wstanie go obudzic...
cos Igor ma sobie po nim...

Cala nocka przespana pozniej od 10.30 do 13.30 no i od 19 padniety na pysk spi w lozeczku nawet zadnego ruchu nie slychac

... slowo ktore moje dzeckopowinno wymowic jako pierwsze powinno byc NIE WOLNO NIE lub BASTA:) slyszy to naokraglo w ciagu dnia:)

Aniołekk a byłaś tam na Bezrzeczu? Myślę cały czas nad basenem dla moich, ale... na WDS-ie są grupy wiekowe i nie mogłabym moich chłopaków dać razem, poza tym mali są z rodzicami, a starsi bez, a mój starszy to taki panikarz, że pewnie by nie poszedł... Mały za to włazi do każdej wody, którą widzi. Nawet w ubraniu...
A ceny? Ma któraś z Was pojęcie o cenach? WDS ma na stronie, ci z Bezrzecza nie i jak wysłałam maila z pytaniem, to odpisali, że mam zadzwonić... A mi się nie chce dzwonić, bo nie mam stacjonarnego telefonu a z komórki na takie pogawędki nie mam ochoty.

Goga
Na Bezrzeczu jest koszmar! Musisz zapłacić za pół roku z góry 400 zł i jak zrezygnujesz to nie zwracają! Lekcja wychodzi po 25 zł.

po za tym basen to wiekke slowo bo miesci sie w zaadaptowanym garazu:)
niestety nietrafione wykonanie.,

na wdsie koleznka ma 2 latke i chodzi sama do staszej grupy:)
pierwszy raz nie pijdze a pozniej bedzie glupo ze wszyscy sami a on z mama:) tutaj tez tak bylo mama siedziala a teraz mama ma isc:)

Póki co umówić się mogę tylko wirtualnie na BB. Nie wyrabiam ze wszystkim, przydałby się ktoś do pomocy :-)
Pojutrze idę na testy alergiczne, trzymajcie kciuki żeby Marek z tym wytrzymał...
I dzięki za rady basenowe. Dam sobie spokój z tym Bezrzeczem, a o WDS-ie najwyżej pomyślę na wiosnę...

reklama
JA tez slabo sie ostatnio wyrabiam ze wszystkim, ale spotkałabym sie chetnie. We wtorek na 11 mam ortopede na uni, wiec moze po wizycie sie spotkamy? Ty chyba Moa mieszkasz niedaleko prawda? Moge podejsc w wesze okolice na spacerek. Aniołekk pewnie by sie dolaczyla z Igorkiem? Co wy na to?
A jak poszly test Goga??

Do góry