reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Dziewczyny ja się żegnam, jade jutro do rodziców na tydzień, 500 km...ale mi się nie chce tej drogi!
Margarett długo sie nie odzywacie z Aniołkkiem! Ja sie bardzo ch etnie z Wami spotkam, no ale jak wrócę :-) Pozdrawiam i zyczę Wesołych Świąt!

reklama
I nawzajem :) Tobie równiez wesołych świąt życzymy :-) Miłej drogi, niech wam zleci szybko. A jak wrocisz to odezwij sie na gg. Moze szybciej nam pojdzie spotkanko wtedy :-D

JA tez slabo sie ostatnio wyrabiam ze wszystkim, ale spotkałabym sie chetnie. We wtorek na 11 mam ortopede na uni, wiec moze po wizycie sie spotkamy? Ty chyba Moa mieszkasz niedaleko prawda? Moge podejsc w wesze okolice na spacerek. Aniołekk pewnie by sie dolaczyla z Igorkiem? Co wy na to?
A jak poszly test Goga??

Nawet na BB w komputerze mam czas tylko po nocy :-(
Margaret jak było u ortopedy? Moja ostatnia wizyta z Markiem trwała tam może ze trzy minuty (a chyba z godzinę czekania na korytarzu)...

Jutro ostatnie odczytanie testów - z plasterka z alergenami na plecach. W pierwszej części nic nie wyszło. A potem zabieram malucha i starszaka do Multibabykina. Nie macie pojęcia jak się cieszę. Michał będzie pierwszy raz w kinie.

Ja też byłam tam moze z 2 minuty, sekundowy lekarz :p Nie lubie takich, bo mi sie wydaje, ze nie zauwazy czegos istotnego a potem problemy beda. Ale poki co wszystko ok :-)
Dobrze ze testy wyszły w porządku. Mam nadzieje, że te dzisejsze tez poszły ok. A czemu w ogóle robiłaś te testy, kicha, choruje?

Witam Was w nowym roku i życzę dużo zdrówka wszystkim :)

Testy robiłam pokarmowe, bo Marek miał kłopoty z żołądkiem i póki co jest na diecie bezglutenowej. W drugim teście też nic nie wyszło.
Kicha swoją drogą i testy na alergeny wziewne też mnie czekają, ale to później...
A kino serdecznie polecam. Margarett wybierz się kiedyś... Niby piszą na stronie internetowej, że z dzieckiem do roku, a Marek ma półtora, ale nikt nie robił mi problemu. Pół filmu siedzieli i oglądali, a potem obaj już biegali między rzędami, ale nikt nic nie mówił, bo kilkoro dzieci robiło dokładnie to samo.

Nadal myślę o basenie, ale póki co forsy nie ma :sick:

Ja też wam szczecińskie mamuśki wszytskiego dobrego życzę !!!!!!
Co do kina, to bardzo chętnie bym sie wybrała, ale znam moją torpede, nie da mi nawet sie wczuć w film, a juz bede za nią latała po całej sali, lepiej nie... :-D
Zdrówka dla Mareczka!!!

A co z naszym spotkankiem? Moa, jesteś już...??? Moze w końcu sie spikniemy dziewczynki, co? Jakby co czekam na gg na info:)

Już jestem Dziewczynki! Zasiedziałam sie u mamuni i ogólnie troche problemów miałąm :-( Ale od poniedziałku jestem zwarta i gotowa do spotkanka. Jesteśmy zdrowi więc... Kiedy???

jakis czas temu chyba juz na ten watek odpowiadalam ale wole o sobie przypomniec wreszcie zdobylam moje haslo i moge znowu z wami z checia pogadac....... pozdrawiam mamusie ze szczecina .....:-)

reklama
Do góry