reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam :)
WłaśnieWas znalazłam i chciałam się przyłączyć. Pozdrawiamy serdecznie , 7-miesięczna Olisia z mamą :)

Witaj immartykulata :-)
Trochę nas tu nie było, ale juz wracamy na watek i chętnie się spotkamy :-)
Z Igorkiem i Aniołkkiem widzimy sie ostatnio częściej i chętnie zapraszamy inne mamy, nasze maluchy uwielbiają towarzystwo.
A jutro znów poszlejemy :-D

Witajcie!
dzis się zalogowałam. Jestem jak najbardziej chetna do spotkań!
Jestem mamusia Kubusia 6 m-cy i 16 dni :-)
Będe wpadać na wątek!
Pozdrawiam.

My mieszkamy na nowym osiedlu na skrzyżowaniu Łukasińskiego i Brackiej.
Kubuś jest bardzo żywiołowy i lubi towazystwo innych dzieci!

Witaj Moa.. to calkiem blisko nas:) my na skrzyzowaniu praktycznie Łukasinksiego i Czortynskiej :) rzut beretem:)

teraz kurujemy sie .. ale jak skonczymy zapraszamy na herbatke:) margarett ty tez juz znasz droge do nas:)

HURA COS TU ZACZYNA SIE DZIAC W TYM MIESCIE

Aniołekk ale super, że mieszkasz tak blisko!!!!!
Szkoda, że jesteście chorzy, bo nam się dziś nudzi...
Zdrówka życzymy!

wole go jeszcze ze dwa dniprzettrzymac w domku a pozniej tylko jedno pragnienie ma:) do dzieci!!!!!!!!!!!!!

powiedz co twoja dzidzia potrafi?
Igor juz wprawie chodzacy chlopak:) nadzwyczj samodzielny:) ale i Natalka mu nie ustepuje powtarza za nim wszystko:) ostatnio oboje udaja ze kaszlali:) [metoda zwrocenia uwagi]

no a my mamy schody i mlody dzis rano po nich wspinal sie!!!!
moze jak sie obudzi wejdzemy na swierze powietrze na pol godzinki...
napisz do mnie na gg

reklama
Do góry