reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witaj Moa :-)
Szkoda, że nie mieszkasz bliżej mnie :-( Ach ten Aniołekk ma szczęście ;-) Ale to i tak niczemu nie szkodzi, żeby się spotykać :-) Nasze maluchy na pewno sie polubią. Natalka też teraz ma katar i to okropny!!!! :-( Chyba sie razem z Igorkiem czymś pozarażali nawzajem :-( Ale mam nadzieje, ze do końca tygodnia to się skończy i wtedy będzie juz zabawa na całego. Do zobaczenie, mam nadzieję :-) Mój gg masz obok :-D

reklama
My mieszkamy na nowym osiedlu na skrzyżowaniu Łukasińskiego i Brackiej.
Witaj Moa.. to calkiem blisko nas:) my na skrzyzowaniu praktycznie Łukasinksiego i Czortynskiej :) rzut beretem:)

Same sąsiadki :-)
My z Żołnierskiej. Często chodzimy na pocztę na Łukasińskiego i idziemy koło jednej, a wracamy koło drugiej.
Pozdrawiamy

Same sąsiadki :-)
My z Żołnierskiej. Często chodzimy na pocztę na Łukasińskiego i idziemy koło jednej, a wracamy koło drugiej.
Pozdrawiamy

Chyba się popłaczę ;-)
Czy jakaś mamusia mieszka w centrum???????
Ale mam nadzieje, że Wy Pogodniaczki nie wyeliminujecie mnie z klubu :-D
Pozdrowionka :-)

Ps. My na razie obydwie chore na maxa :-( Ale w przyszłym tyg, mam nadzieje, zrobimy mały zjaździk, co Wy na to?? :-)

Margarett - My z Kubuniem jak najbardziej sie piszemy!!! A Wy kurujcie sie kobitki, duzo zdrówka!!!
Z centrum nie masz do nas daleko, juz myślałam, że jestes ze Słonka... A jesteś mobilna, znaczy zmotoryzowana? Bo ja tak, tylko musimy kupić nowy fotelik, bo w tym nosidełku Kubie ciasno i pozyszyn juz nie odpowiada. Czekamy bo koloru na allegro nie ma...

My niestety nie jesteśmy zmotoryzowane :( choc fotrlik mamy :-D (pożyczony, ale jest), ale tramwajem mozemy dojechać, choć ostatnio do aniołkka szłyśmy piechotką :-D

Moa bylam na spacerku zmargarett w parku kasprowicza:)
ona tak zapyla przy tym, wozku ze ja ledwe nadarzam:)
ma dziewczyna kondycje:)

a no rzeczywiscie moze jaki szjadzik:)
hm.. moze ktos ma ochote na solarium lub silownie? razem latwiej jest wybrac sie:)

Aniołekk
Ja chodze na fitnes na Zawadzkiego. Jasne, że razem łatwiej. Nie byłam osatnio juz długo, bo mąz w rozjazdach, a jak był to znów jak byłam wykończona po całym dniu z Kubą, no ale trzeba znów się wziąć za siebie!

Jeśli Wam pasuje to może w sobotę? A Wy długo juz sie znacie? Kuba lubi dzieci, więc jak sie spotykam z koleżankami z dziećmi to mam chwilę wytchnienia...

A mały zrobił sie taki cyckowaty... Myslicie, że to może być kryzys 8 miesiąca? Kuba nie ma jeszcze 7, ale rozwija się szybciej... Nie mogę na metr odejśc, raczkuje za mną i wstaje mi po nogach, siedziałby mi na kolanach i bawił się jedna zabawką - co się nie zdarzało, bo smigał po dywanie i gdzieś miał siedzenie.

my sie iznalismy we wrzesniuj chyba? oj juz troche czasu znamy sie:)
odnosnie soboty nie wiem bo maz jak sie dogada t regipsy wozi i przekreca..(a jak nie bedze amochodu aby je przewiesc to chetnie sie spotkamuy... jak Natalka i igor bawia sie my tez wypoczywamy:)

Moa bylam na spacerku zmargarett w parku kasprowicza:)
ona tak zapyla przy tym, wozku ze ja ledwe nadarzam:)
ma dziewczyna kondycje:)

a no rzeczywiscie moze jaki szjadzik:)
hm.. moze ktos ma ochote na solarium lub silownie? razem latwiej jest wybrac sie:)

Dzięki Aniołkku :-D
Ty wcale nie jestes gorsza, też masz niezłą parę :tak:
A co z naszym basenem, miałysmy chodzić i co??

Buziaki przez maseczke ;-) od chorych dziewczynek :-*

reklama
Chcecie chozic na basen?? Same czy z dzieciakami? Bo my z Kubą byliśmy raz w Gryfinie, ale musimy jakiś w Szczecinie sobie znaleźć!

Do góry