reklama
Hej generalnie to cale zycie w Szczecinie dzielica Gumience ogolnie teraz niestety musialam sie przeniesc za Goleniow w zwiazku z tym ze chce wychowac mala na wiosce a poza tym sytuacja rodzinna mnie to tego zmusila przykra sprawa ale szkoda mowic. Mamy corke Julke urodzila sie 19 sierpnia urodzila sie 3350 i 56 cm - niedlugo konczy 5 miesiecy i juz mi sen z powiek spedza dawanie nowego jedzenia bo nie wiem od czego zaczac kaszki czy sloiczki jednoskladnikowe :/ bo do tej pory mala na cycu tylko . Pozdrawiam forumowiczki
kinga200011
mamuska
czesc ja mam 3 miesieczna córunie i mieszkam niedaleko parku kasprowicza mozemy sie spotkac co ty na to?
kinga200011
mamuska
mam na imie teresa mieszkam w szczecinie mam 2 córeczki kinga ma 6 lat a maja 3 miesiące
kinga200011
mamuska
to sa moje skarby ze szczecina
witaj witaj powiedz cos o sobiei twoich malych szkrabachto sa moje skarby ze szczecina
reklama
Witaj Kinga, tzn Teresa Miło Cie poznać. Co do spacerku to na razie pogoda taka sobie i nie dziś np. z Natalką nie wychodziłam, ale jak sie zrobi choc troszke łądniej to nie ma sprawy. Szkoda,że Ty Falbala mimo,że ze Szczecina, to jednak z Goleniowa jestes :-( Pozdrawiam pozostałe Mamuśki szczecińskie