reklama
witamy i klaniamy sie z synkiem z POGODNa u nas tez jest pare fajnych miejsc na spacerki)) a i do parku kasprowicza niedaleko
dzewczyny moze rzeczywiscie poznamy sie? w innych miastach cos sie dzieje a u nas nic! nie badz my gorszy)))
Pozdrawia was Igor z mama
dzewczyny moze rzeczywiscie poznamy sie? w innych miastach cos sie dzieje a u nas nic! nie badz my gorszy)))
Pozdrawia was Igor z mama
Ja, jak juz pisałam,bardzo chętnie ię spotkam z innymi mamami, ale jakos One nie chca się chyba spotkac ze mną Trawnik na Jasnych błoniach mi jak najbardziej pasuje Kiedy? Czy umawiamy się na priva? Czekam na info, pozdrwaiam Mame i Igorka
margarett pisze:Ja, jak juz pisałam,bardzo chętnie ię spotkam z innymi mamami, ale jakos One nie chca się chyba spotkac ze mną Trawnik na Jasnych błoniach mi jak najbardziej pasuje Kiedy? Czy umawiamy się na priva? Czekam na info, pozdrwaiam Mame i Igorka
gg. 881143
czekamy)) rano bede czytac daj znac o ktorej wychodzice na tawnik i gdzie bardziej pod orlami???
witam podbijam watek
czy w szczecinie sa organizowane takie np sobotnie spaotkania dla dzeci?
moj ma 8 miesiecy bardzo lubi towarzystwo... zaczyna sam chodzic...
do zloblka nie idzemy ale gdzes teraz zima musimy komunikowacs ie z duza ilosci dzeci nie wiem jakis pomysly sa...
a jezeli to sa sale zabaw to od jakiego to wieku?
pozdrwaiamy
MAMY XZESZCZECINA POBUDKa
czy w szczecinie sa organizowane takie np sobotnie spaotkania dla dzeci?
moj ma 8 miesiecy bardzo lubi towarzystwo... zaczyna sam chodzic...
do zloblka nie idzemy ale gdzes teraz zima musimy komunikowacs ie z duza ilosci dzeci nie wiem jakis pomysly sa...
a jezeli to sa sale zabaw to od jakiego to wieku?
pozdrwaiamy
MAMY XZESZCZECINA POBUDKa
Nie wiem, jak jest w salach zabaw, bo nigdy w takowej nie byłam. Wiem ze słyszenia, że fajne spotkania dla dzieci organizuje Pałac Młodzieży, ale to raczej dla starszych, tak koło dwóch lat może.
Aniołekk, a dlaczego akurat zimą chcesz koniecznie kontaktować dziecko z innymi? Toż to sezon chorób...
Aniołekk, a dlaczego akurat zimą chcesz koniecznie kontaktować dziecko z innymi? Toż to sezon chorób...
witaj
bo moj szrab ma ognisty temperamrent i sam szybko sei nudzi kazda zabawa z mama/tata/ babcia szybko nudzi sie,... a wymyslilalam juz naprawde wiele..
ale zuawarzylam jak przychodza znajmoi z dziecaiakami.. to nikt nie jset potrzebny bo siedza i sobie zajmuja sie soba... (niewazne ze jest najmlodszy
na spacerku mniej w wozeczku tylko chodzic tak jak i w domku.. 9 miesiecy a oon juzpuszca sie mebli stara sie zrobic kilka kroczkow sam! wiec nie ma szans na spacerw wozku
pozatym musi gdzes sie wyszlac!!!!!
no chyba ze organizujemy spaotkanie z dzecmi z BB
ale w szczecinie bark chetnych z Natalka i jej mama udalo nam sie raz umowic
bo moj szrab ma ognisty temperamrent i sam szybko sei nudzi kazda zabawa z mama/tata/ babcia szybko nudzi sie,... a wymyslilalam juz naprawde wiele..
ale zuawarzylam jak przychodza znajmoi z dziecaiakami.. to nikt nie jset potrzebny bo siedza i sobie zajmuja sie soba... (niewazne ze jest najmlodszy
na spacerku mniej w wozeczku tylko chodzic tak jak i w domku.. 9 miesiecy a oon juzpuszca sie mebli stara sie zrobic kilka kroczkow sam! wiec nie ma szans na spacerw wozku
pozatym musi gdzes sie wyszlac!!!!!
no chyba ze organizujemy spaotkanie z dzecmi z BB
ale w szczecinie bark chetnych z Natalka i jej mama udalo nam sie raz umowic
reklama
Witam
WłaśnieWas znalazłam i chciałam się przyłączyć. Pozdrawiamy serdecznie , 7-miesięczna Olisia z mamą
WłaśnieWas znalazłam i chciałam się przyłączyć. Pozdrawiamy serdecznie , 7-miesięczna Olisia z mamą