reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
GRATULACJE DLA ROYANNY ;)

Cześć dziewczyny ... :)

U mnie wszystko OK, mała strasznie ruchliwa... kopie całymi dniami, daje o sobie znać ;) aż się boję co to będzie za dziecko :D jednak wyjeżdżam z Polski, mam na 14 listopada bilet, a 12 listopada idę ostatni raz do mojej GIN ;)

Pozdrawiam !

kunkusiu ojej wyjezdzasz gdzie ?juz na stałe?? to jak ci podrzucic te ciuszki co?

assia trzymam kciukasy aby kredyt wam przyznali:)

a u mnie ok. w weekend byli u nas bratowa z mezem i 3dzieci,w poniedz zdychałam-ale tez pilnowałam macka,wczoraj łaziłam aby kupuic bezowa torebke i dupa ,nigdzie nie było:( a dzis do 10spałam hihihihhi ,zaraz musze ogarnac chatke,,sie umyc i pojsc do sklepu:D

anulka jak sie czujesz??

ewon dzięki, ale już nie trzeba...:)) może komu innemu się przydadzą.. wyjeżdżam do Anglii do Londynu, i tam będę rodziła i mieszkała :] ogólnie tam jest lepiej i będę miała szansę na lepszą przyszłość, a moje dziecko będzie miało największą szansę, żeby normalnie żyć

buziaki , pozdrawiam!

Czesc cioteczki!
Ja dzis tylko na chwilke!
Dziekuje za gratulacje!!!
Rodzilam w Zdrojach-wlasciwie juz tylko parlam ;-)bo dojechalam tam z rozwarciem na 9-9.5cm-wczesniejsza czesc porodu spedzilam przed laptopem na bb od 5 rano:tak:. Jestem bardzo zadowolona z personelu, sali porodowej i w ogole w porownaniu z pierszym porodem ten byl jak bajka:-)
Opisalam go tu: #18

Pozdrawiam i zmykam.Pa

royannko witam spowrotem:)) jak bedziesz miała wiecej czasu to napisz jaki Alanek jest:)))

kingusiu no ok:)) to zycze ci aby wam tam sie wszystko udało:))

a co u reszty dziewczyn??

witam
matylda przepraszam ze nie odpisalm na gg ale dzis mielsimy bardzo duzo spraw a tylko pare godzi i jeszcze z dziecmi i w roznych miejscach wiec nie bylo jak odpisac dam ci znac co do terminu jak tylko sie uspokoj wszystko bo poki co to w domu spie tylko

royanna witaj z synkiem w domku przeczytalam twoj porod i kochana szybko ci poszlo i super ze traktowali cie jak trzeba a to jets najwazniejsze

kingusia1991 zycze ci szczescia i spokoju po za naszym kraje no i pisz do nas jak bedziesz miala czas jak ci jest w obcym swiecie

No to ściskam paluchy za udane przybycie maluszka droga sąsiadko. :)
Mam nadzieję, że potem się podzielisz swoimi wrażeniami z pobytu na Piotra Skargi.

Do Royanny: Zdrówka dla Was dwojga. Alanek rośnij zdrowo.

Pozdrawiam Hania

Witam Haniu i resztę mam ze Szczecina:-)
Pisze dopiero teraz bo ostatnio siedze z dziewczynami na listopadówkach.
Jestem już kilka dni po terminie i dziś lece do gina. Ciekawa jestem co mi powie...
Mam nadzieje, że u maluszka wszystko jest dobrze. W ogóle dobrze by było, gdybym dostała jakieś skierowanie do szpitala.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne mamusie!! :-)

reklama
Hej dziewczęta ;-) dawno mnie tu nie było , bo ostatnio strasznie mało czasu na wszystko_Odkąd Borysek raczkuje to urwanie głowy , śmiga po mieszkaniu jak szalony i nie mam jak posiedzieć nawet :-) Już staje przy meblach więc pewnie niedługo postawi swoje pierwsze kroczki :tak::tak::tak::tak::tak:

Royanna gratulacje serdeczne :-):-):-):-):-)

Ewon kiedy na kawkę wpadniesz do mnie ???

pozdrawiam wszystkie ;-)

Do góry