reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
GRATULACJE DLA ROYANNY
Cześć dziewczyny ...
U mnie wszystko OK, mała strasznie ruchliwa... kopie całymi dniami, daje o sobie znać aż się boję co to będzie za dziecko jednak wyjeżdżam z Polski, mam na 14 listopada bilet, a 12 listopada idę ostatni raz do mojej GIN
Pozdrawiam !
Cześć dziewczyny ...
U mnie wszystko OK, mała strasznie ruchliwa... kopie całymi dniami, daje o sobie znać aż się boję co to będzie za dziecko jednak wyjeżdżam z Polski, mam na 14 listopada bilet, a 12 listopada idę ostatni raz do mojej GIN
Pozdrawiam !
kunkusiu ojej wyjezdzasz gdzie ?juz na stałe?? to jak ci podrzucic te ciuszki co?
assia trzymam kciukasy aby kredyt wam przyznali
a u mnie ok. w weekend byli u nas bratowa z mezem i 3dzieci,w poniedz zdychałam-ale tez pilnowałam macka,wczoraj łaziłam aby kupuic bezowa torebke i dupa ,nigdzie nie było a dzis do 10spałam hihihihhi ,zaraz musze ogarnac chatke,,sie umyc i pojsc do sklepu
anulka jak sie czujesz??
assia trzymam kciukasy aby kredyt wam przyznali
a u mnie ok. w weekend byli u nas bratowa z mezem i 3dzieci,w poniedz zdychałam-ale tez pilnowałam macka,wczoraj łaziłam aby kupuic bezowa torebke i dupa ,nigdzie nie było a dzis do 10spałam hihihihhi ,zaraz musze ogarnac chatke,,sie umyc i pojsc do sklepu
anulka jak sie czujesz??
kingusia1991
Fanka BB :)
ewon dzięki, ale już nie trzeba...) może komu innemu się przydadzą.. wyjeżdżam do Anglii do Londynu, i tam będę rodziła i mieszkała :] ogólnie tam jest lepiej i będę miała szansę na lepszą przyszłość, a moje dziecko będzie miało największą szansę, żeby normalnie żyć
buziaki , pozdrawiam!
buziaki , pozdrawiam!
R
rouż
Gość
Czesc cioteczki!
Ja dzis tylko na chwilke!
Dziekuje za gratulacje!!!
Rodzilam w Zdrojach-wlasciwie juz tylko parlam ;-)bo dojechalam tam z rozwarciem na 9-9.5cm-wczesniejsza czesc porodu spedzilam przed laptopem na bb od 5 rano. Jestem bardzo zadowolona z personelu, sali porodowej i w ogole w porownaniu z pierszym porodem ten byl jak bajka:-)
Opisalam go tu: #18
Pozdrawiam i zmykam.Pa
Ja dzis tylko na chwilke!
Dziekuje za gratulacje!!!
Rodzilam w Zdrojach-wlasciwie juz tylko parlam ;-)bo dojechalam tam z rozwarciem na 9-9.5cm-wczesniejsza czesc porodu spedzilam przed laptopem na bb od 5 rano. Jestem bardzo zadowolona z personelu, sali porodowej i w ogole w porownaniu z pierszym porodem ten byl jak bajka:-)
Opisalam go tu: #18
Pozdrawiam i zmykam.Pa
witam
matylda przepraszam ze nie odpisalm na gg ale dzis mielsimy bardzo duzo spraw a tylko pare godzi i jeszcze z dziecmi i w roznych miejscach wiec nie bylo jak odpisac dam ci znac co do terminu jak tylko sie uspokoj wszystko bo poki co to w domu spie tylko
royanna witaj z synkiem w domku przeczytalam twoj porod i kochana szybko ci poszlo i super ze traktowali cie jak trzeba a to jets najwazniejsze
kingusia1991 zycze ci szczescia i spokoju po za naszym kraje no i pisz do nas jak bedziesz miala czas jak ci jest w obcym swiecie
matylda przepraszam ze nie odpisalm na gg ale dzis mielsimy bardzo duzo spraw a tylko pare godzi i jeszcze z dziecmi i w roznych miejscach wiec nie bylo jak odpisac dam ci znac co do terminu jak tylko sie uspokoj wszystko bo poki co to w domu spie tylko
royanna witaj z synkiem w domku przeczytalam twoj porod i kochana szybko ci poszlo i super ze traktowali cie jak trzeba a to jets najwazniejsze
kingusia1991 zycze ci szczescia i spokoju po za naszym kraje no i pisz do nas jak bedziesz miala czas jak ci jest w obcym swiecie
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
No to ściskam paluchy za udane przybycie maluszka droga sąsiadko.
Mam nadzieję, że potem się podzielisz swoimi wrażeniami z pobytu na Piotra Skargi.
Do Royanny: Zdrówka dla Was dwojga. Alanek rośnij zdrowo.
Pozdrawiam Hania
Witam Haniu i resztę mam ze Szczecina:-)
Pisze dopiero teraz bo ostatnio siedze z dziewczynami na listopadówkach.
Jestem już kilka dni po terminie i dziś lece do gina. Ciekawa jestem co mi powie...
Mam nadzieje, że u maluszka wszystko jest dobrze. W ogóle dobrze by było, gdybym dostała jakieś skierowanie do szpitala.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne mamusie!! :-)
reklama
aniulla26
mamuśka
Hej dziewczęta ;-) dawno mnie tu nie było , bo ostatnio strasznie mało czasu na wszystkdkąd Borysek raczkuje to urwanie głowy , śmiga po mieszkaniu jak szalony i nie mam jak posiedzieć nawet :-) Już staje przy meblach więc pewnie niedługo postawi swoje pierwsze kroczki
Royanna gratulacje serdeczne :-):-):-):-):-)
Ewon kiedy na kawkę wpadniesz do mnie ???
pozdrawiam wszystkie ;-)
Royanna gratulacje serdeczne :-):-):-):-):-)
Ewon kiedy na kawkę wpadniesz do mnie ???
pozdrawiam wszystkie ;-)