reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
GRATULACJE DLA ROYANNY ;)

Cześć dziewczyny ... :)

U mnie wszystko OK, mała strasznie ruchliwa... kopie całymi dniami, daje o sobie znać ;) aż się boję co to będzie za dziecko :D jednak wyjeżdżam z Polski, mam na 14 listopada bilet, a 12 listopada idę ostatni raz do mojej GIN ;)

Pozdrawiam !

kunkusiu ojej wyjezdzasz gdzie ?juz na stałe?? to jak ci podrzucic te ciuszki co?

assia trzymam kciukasy aby kredyt wam przyznali:)

a u mnie ok. w weekend byli u nas bratowa z mezem i 3dzieci,w poniedz zdychałam-ale tez pilnowałam macka,wczoraj łaziłam aby kupuic bezowa torebke i dupa ,nigdzie nie było:( a dzis do 10spałam hihihihhi ,zaraz musze ogarnac chatke,,sie umyc i pojsc do sklepu:D

anulka jak sie czujesz??

ewon dzięki, ale już nie trzeba...:)) może komu innemu się przydadzą.. wyjeżdżam do Anglii do Londynu, i tam będę rodziła i mieszkała :] ogólnie tam jest lepiej i będę miała szansę na lepszą przyszłość, a moje dziecko będzie miało największą szansę, żeby normalnie żyć

buziaki , pozdrawiam!

Czesc cioteczki!
Ja dzis tylko na chwilke!
Dziekuje za gratulacje!!!
Rodzilam w Zdrojach-wlasciwie juz tylko parlam ;-)bo dojechalam tam z rozwarciem na 9-9.5cm-wczesniejsza czesc porodu spedzilam przed laptopem na bb od 5 rano:tak:. Jestem bardzo zadowolona z personelu, sali porodowej i w ogole w porownaniu z pierszym porodem ten byl jak bajka:-)
Opisalam go tu: #18

Pozdrawiam i zmykam.Pa

royannko witam spowrotem:)) jak bedziesz miała wiecej czasu to napisz jaki Alanek jest:)))

kingusiu no ok:)) to zycze ci aby wam tam sie wszystko udało:))

a co u reszty dziewczyn??

witam
matylda przepraszam ze nie odpisalm na gg ale dzis mielsimy bardzo duzo spraw a tylko pare godzi i jeszcze z dziecmi i w roznych miejscach wiec nie bylo jak odpisac dam ci znac co do terminu jak tylko sie uspokoj wszystko bo poki co to w domu spie tylko

royanna witaj z synkiem w domku przeczytalam twoj porod i kochana szybko ci poszlo i super ze traktowali cie jak trzeba a to jets najwazniejsze

kingusia1991 zycze ci szczescia i spokoju po za naszym kraje no i pisz do nas jak bedziesz miala czas jak ci jest w obcym swiecie

No to ściskam paluchy za udane przybycie maluszka droga sąsiadko. :)
Mam nadzieję, że potem się podzielisz swoimi wrażeniami z pobytu na Piotra Skargi.

Do Royanny: Zdrówka dla Was dwojga. Alanek rośnij zdrowo.

Pozdrawiam Hania

Witam Haniu i resztę mam ze Szczecina:-)
Pisze dopiero teraz bo ostatnio siedze z dziewczynami na listopadówkach.
Jestem już kilka dni po terminie i dziś lece do gina. Ciekawa jestem co mi powie...
Mam nadzieje, że u maluszka wszystko jest dobrze. W ogóle dobrze by było, gdybym dostała jakieś skierowanie do szpitala.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne mamusie!! :-)

reklama
Hej dziewczęta ;-) dawno mnie tu nie było , bo ostatnio strasznie mało czasu na wszystko_Odkąd Borysek raczkuje to urwanie głowy , śmiga po mieszkaniu jak szalony i nie mam jak posiedzieć nawet :-) Już staje przy meblach więc pewnie niedługo postawi swoje pierwsze kroczki :tak::tak::tak::tak::tak:

Royanna gratulacje serdeczne :-):-):-):-):-)

Ewon kiedy na kawkę wpadniesz do mnie ???

pozdrawiam wszystkie ;-)

Do góry