reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

witam
royannka - śliczny maluszek i tak bardzo przypomina mi mojegomałego właśnie ze szpitala - może przez to zawinięcie w rożek:tak:
Mimo tego chciałabym zrobic badania prenatalne. Może któraś z Was robiła takie badania albo wie gdzie je zrobić, bo niestety mój lekarz prowadzący mnie nie pokierował bo wg niego nie sa mi potrzebna bo nie mam 35 lat( mam 26 ale to nie ma znaczenia). Mimo tego chcialabym zrobic takie badanie sama dla siebie ..no i dla Maluszka:) Mam nadzieję, że mi pomożecie:) Pozdrawiam:)
witaj - a dlaczego tak bardzo chcesz prenatalne badania? moze wystarczy usg połówkowe 3d z przepływami - napewno jest wszystko dobrze... chyba ze chcesz jedynie jakąś analizę biochemiczną?---- czy raczej inwazyjne?

a tak w ogóle to witam wszystkie mamusie - bo dużo się nas zrobiło:tak:

reklama
dzień doberek:)
a u mnie kijowo:( Kuba wysypany-skóre ma bardzo sucha:9 a juz było tak ładnie (jedynie strupki miał)a tu znowu to samo:( wykańcza mnie to:((

małamama współczuje:9 a znalazł sie czy nie?

cześć
laseczki w info głównym jest ogłoszenie o moderowaniu na forach regionalnych
hana i bestyjka zaglądają tu sporadycznie, a uważam że przydałby się ktos kto stale tu zagląda i pilnowałby porządku.
proponuję swoją skromną osobę na to stanowisko, a może któraś z was jest chętna??

matylda niby ja codziennie zaglądam,ale jak mój ma wolne to do kompa nie mam jak dojśc ,wiec jestem za tym abys ty była:))

aniulla dawaj do mnie na herbatke,julka i kuby nie bedzie:)

Witam :-)
Dawno mnie nie bylo, mielismy male problemy,oczywiscie jak to bywa wszystko na raz na glowe sie zwalilo, ale juz jest wszystko dobrze:tak:
ewon mam nadzieje, ze wysypka u synka zniknie szybko!
małamama76 przykro mi z powodu auta :no: mam nadzieje, ze sie znajdzie!

Jestem tu nowa, wiec nie wiem czy moj glos sie liczy, ale jakby co , to oczywiscie jestem za tym, zeby matylda111 byla moderatorem :tak::-)

royanno synek przesliczny :)))

Ostatnia edycja:
witam

ja znow zabiegana i nie mam kieyd poklikac
dzis szczepienie Kacperka i
Fryzjer wkoncu chwila wytchnienia od obowiazkow domowych
jeszcze bieganie z tym kredytem :-(juz chce miec to za soba

ewon oj biedulka z tego twojego maluszka

reklama
:-)
cześć
laseczki w info głównym jest ogłoszenie o moderowaniu na forach regionalnych
hana i bestyjka zaglądają tu sporadycznie, a uważam że przydałby się ktos kto stale tu zagląda i pilnowałby porządku.
??
czesc fakt ze mało się odzywam bo i stare grono sie wykruszyło...zaglądam raczej codziennie i niezmiennie już prawie od 3 lat na bb---jestem wyczulona na wszelkie podpuchy na forum--- jeśli chcesz pisz do admina - ja moderem szczecina być nie muszę:sorry:

pozostałe dziewczynki ---------cześć:-)

Do góry