reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
joasiu witaj, napisz w której części szczecina mieszkasz
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam drogie Panie :-)
Już nie mogę doczekać się porodu. Termin mam między 6, a 9 listopada.
Najbardziej cieszę się z tego, że 1 listopada mam już za sobą :-) wczoraj miałam straszne skurcze i bałam się, że wyląduje na porodówce. Same chyba przyznacie, że 1-go to tak nie fajnie jest szkraba urodzić... Dziś wszystko mi przeszło i ciekawa jestem co będzie dalej. Serdecznie pozdrawiam!!
Już nie mogę doczekać się porodu. Termin mam między 6, a 9 listopada.
Najbardziej cieszę się z tego, że 1 listopada mam już za sobą :-) wczoraj miałam straszne skurcze i bałam się, że wyląduje na porodówce. Same chyba przyznacie, że 1-go to tak nie fajnie jest szkraba urodzić... Dziś wszystko mi przeszło i ciekawa jestem co będzie dalej. Serdecznie pozdrawiam!!
witam laski
ale mamy dzisiaj zimnice wiatr okropnymy jeszcze rano nie mieliśmy prądu
julinka dalej kaszle więc trzymam ją w domu ,Adam w szkole do 15,Antek się dzielnie trzyma i przeziębień nie łapie:-)i oby tak było bo niedługo ma roczek więc jubilat musi być zdrów
wszystkim ciężarówkom naszym tuż przed godziną "0" życzę szczęśliwych i szybkich porodów
pamiętam jak ja się modliłam w ubiegłym roku co by nie urodzić 1 listopadatermin miałam na 3 a urodziłam 13;-)
ale mamy dzisiaj zimnice wiatr okropnymy jeszcze rano nie mieliśmy prądu
julinka dalej kaszle więc trzymam ją w domu ,Adam w szkole do 15,Antek się dzielnie trzyma i przeziębień nie łapie:-)i oby tak było bo niedługo ma roczek więc jubilat musi być zdrów
wszystkim ciężarówkom naszym tuż przed godziną "0" życzę szczęśliwych i szybkich porodów
pamiętam jak ja się modliłam w ubiegłym roku co by nie urodzić 1 listopadatermin miałam na 3 a urodziłam 13;-)
kliknij sobie na któryś z naszych suwaczków otworzy ci sięv strona z suwaczkami i instrukcjami jak krok po kroku zrobić suwaczek jak go stworzysz to skopiuj adres bb code potem wejdz na ustawienia a tam masz edytuj sygnaturę w to duże okno wklej adres i zapisz ustawienia i suwaczek będzie gotowyfanta 20062 widzę,że juz niebawem się rozpakujesz.No i dobrze,że ominał Cię termin 1 listopada.Chociaż moja babcia ma w tym dniu urodziny i jakoś nie narzeka
Dziewczyny gdzie muszę wejść jeśli chcę umieścić suwaczek?
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
malinka1 Dziękuję :-) Dla mnie najważniejsze żeby maluch był zdrowy. Z tego co wiem, to mój brzdąc będzie wielki bo waży 3200. W sumie to dobrze, że jest taki duży. Dzięki mojemu brzuszkowi dzisiejszy wiatr mnie nie porwał, gdy wracałam z przychodni ;-).
Jeśli któraś z Was mogłaby, to proszę doradźcie mi jaki szpital ma w miarę jako, takie warunki jeśli chodzi o poród, bo zastanawiam się nad szpitalem na Piotra Skargi.
Jeśli któraś z Was mogłaby, to proszę doradźcie mi jaki szpital ma w miarę jako, takie warunki jeśli chodzi o poród, bo zastanawiam się nad szpitalem na Piotra Skargi.
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
joanna679 Jeśli mój szkrab urodziłby się 1 listopada, to powiedziałabym "no trudno". Ciesze się jednak, że ten termin mnie jakoś ominął :-) i czekam z niecierpliwością kiedy nastąpi "godzina 0".
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Napisze mi któraś z Pań czy szpital ( Wojskowy ) na Piotra Skargi jest dobrym wyborem?? :-)
Z góry ślicznie dziękuję!
Z góry ślicznie dziękuję!