reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam drogie Panie :-)
Już nie mogę doczekać się porodu. Termin mam między 6, a 9 listopada.
Najbardziej cieszę się z tego, że 1 listopada mam już za sobą :-) wczoraj miałam straszne skurcze i bałam się, że wyląduje na porodówce. Same chyba przyznacie, że 1-go to tak nie fajnie jest szkraba urodzić... Dziś wszystko mi przeszło i ciekawa jestem co będzie dalej. Serdecznie pozdrawiam!! :)

witam laski:happy2:
ale mamy dzisiaj zimnice wiatr okropny:wściekła/y:my jeszcze rano nie mieliśmy prądu:dry:
julinka dalej kaszle więc trzymam ją w domu ,Adam w szkole do 15,Antek się dzielnie trzyma i przeziębień nie łapie:-)i oby tak było bo niedługo ma roczek więc jubilat musi być zdrów:tak:
wszystkim ciężarówkom naszym tuż przed godziną "0" życzę szczęśliwych i szybkich porodów:tak:
pamiętam jak ja się modliłam w ubiegłym roku co by nie urodzić 1 listopada:-ptermin miałam na 3 a urodziłam 13;-)

fanta 20062 widzę,że juz niebawem się rozpakujesz.No i dobrze,że ominał Cię termin 1 listopada.Chociaż moja babcia ma w tym dniu urodziny i jakoś nie narzeka:)

Dziewczyny gdzie muszę wejść jeśli chcę umieścić suwaczek?

fanta 20062 widzę,że juz niebawem się rozpakujesz.No i dobrze,że ominał Cię termin 1 listopada.Chociaż moja babcia ma w tym dniu urodziny i jakoś nie narzeka:)

Dziewczyny gdzie muszę wejść jeśli chcę umieścić suwaczek?
kliknij sobie na któryś z naszych suwaczków otworzy ci sięv strona z suwaczkami i instrukcjami jak krok po kroku zrobić suwaczek jak go stworzysz to skopiuj adres bb code potem wejdz na ustawienia a tam masz edytuj sygnaturę w to duże okno wklej adres i zapisz ustawienia i suwaczek będzie gotowy:tak:

malinka1 Dziękuję :-) Dla mnie najważniejsze żeby maluch był zdrowy. Z tego co wiem, to mój brzdąc będzie wielki bo waży 3200. W sumie to dobrze, że jest taki duży. Dzięki mojemu brzuszkowi dzisiejszy wiatr mnie nie porwał, gdy wracałam z przychodni ;-).
Jeśli któraś z Was mogłaby, to proszę doradźcie mi jaki szpital ma w miarę jako, takie warunki jeśli chodzi o poród, bo zastanawiam się nad szpitalem na Piotra Skargi.

joanna679 Jeśli mój szkrab urodziłby się 1 listopada, to powiedziałabym "no trudno". Ciesze się jednak, że ten termin mnie jakoś ominął :-) i czekam z niecierpliwością kiedy nastąpi "godzina 0".
Pozdrawiam Cię serdecznie

reklama
Do góry