reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
malamama jest :) przeniesli sie na parking z budami,ja jak ostatnio poszłam patrze a tu dupa nic nie ma,ale dopiero jedna babka mi powiedziała ,ze sie przenosza.ale juz maja pootwierane.zbieram na pazurki:DD jeszcze 10zl i bede miała:D

o proszę,myślałam że w ogóle zwinęli wszystko.dawno nie byłąm w tamtym rejonie :)
zbieraj zbieraj ;)
Matylda czy jutro do mnie przyjeżdżasz ? :)
jaka pogoda,znowu będzie w niedziele błoto po kolana na cmentarzu :/

witam
ja zabiegana od tej stluczki zalatwianie warsztatu zeby naprawili kumpel mnie zrobi ale i tak 800 zl plus szyba 500 a PZU ma czas do 30 dni a ja splukana
maz przyjezdza o dwa tyg wczesniej wiec bedize juz w niedziele i na cmentarz pojdziemy razem :-):-):-)

matylda ja to sie nie nadaje na wosk raz probowalam tymi plastrami i dziekuje bardzo :no::no::no: boli jak cholera

małamama76 czesc jest tych bud z turzyna na parkingu a czesc na hurcie chociaz ja dawno nie bylam ale czesto pzrejezdzam

Witam:-)
matylda111 ja nigdy woskiem nie depilowalam:szok::-D Na razie sie wstrzymam, ale moze kiedys sie zglosze do Ciebie:tak:
assiia82 dobrze, ze maz wraca wczesniej:tak:. Przykro mi z powodu kosztow naprawy:-(. My tez ostatnio naprawialismy auto , zeby przygotowac je do przegladu. ojj duuuzo nas to kosztowalo:wściekła/y:, no ale najwazniejsze ze przeglad auto przeszlo.

A na weekend wyjezdzmay do rodzicow, zahaczymy tez o tesciow.I jedni i drudzy mieszkaja nad morzem, mam tylko nadzieje, ze tym razem pogoda dopisze, bo ostatnim razem jak bylismy to wiatr glowe urywal i byl taki sztorm, ze masakra :szok:Juz dawno takiego nie widzialam.

Hej!
Ja dzis po wiyzycie u gin. Nawet mnie nie zbadala bo stwierdzila ze i tak juz moge rodzic(18dni do terminu mi zostalo) i mam odstawic leki podtrzymujace...Zaczynam miec stracha ;) Ale do 1go bede brac, tylko coraz mniejsze dawki, bo nie chce 1.11 urodzic ;)
Rano wymarzlam, wymoklam(przez ta siapieie z nieba) a teraz tak ladnie sie robi...

Madlen, a gdzie nad morzem mieszkaja? Pytam z ciekawosci, bo ja tez z samego nad morza jestem ;) i tam mam rodzinke :)

małamama kupiłam coś takiego ERBEL ZESTAW E9 PODGRZEWACZ WOSKI PASKI najtaniej (789824120) - Aukcje internetowe Allegro
zamieniłam tylko 2 woski miodowe na chlorofilowy i azulanowy, a przeciwwskazań trochę jest:
- cukrzyca, zapalenie żył, owrzodzenia, ciąża, leki z wit.A, bezpośrednio po solarce i kąpieli zbyt krótkie włosy itd.
co do jutra to dam ci jeszcze znać bo zobaczę jak się mała będzie czuła po dzisiejszym szczepieniu.
asiu, madlen może warto spróbowac depilacji i wmoim wykonaniu bo domowe woskowanie plastrami to wielkie G...o dużo nie biorę i do domu przyjeżdżam

aaa laseczki pochwalę się ;-)
jutro odbieram prawko a w poniedziałek swoje własne prywatne auteczko. dostałam od mężusia na poczet kwietniowej 10 rocznicy ślubu Daewoo Tico w pięknym śliwkowym kolorze:-D

matylda111 no to mezus sie postaral i wlasne autkoja w sumie tez mam jak wlasne bo moj korzysta z niego co 6 tyg ale za to jak przyjedzie to robie tylko za pasazera nie da mi nawet minute pojezdzic :-:)-(a po dwoch tygodniach znow jest moje :-D:-D
no pomyslimy o tej depilacji :rolleyes2:

Ja ogolnie po lumpeksach nie lubie chodzic bo nigdy nic znalezc nie moge..jak tam wchodze to juz mi sie odechciewa szukac. Ale bedac dzisiaj na miescie weszlam na przeciwko galaxy do tej London Fashion i znalazlam 3 fajne spioszki z rozem dla dziewczynek, body i kaftaniczek ecru i za te 5 rzeczy zaplacilam 3,90zł:-Daz sie zszokowałam:tak:
kurcze a gdzie jest dokładnie ten lumpek????
zadłużyłam się po uszy, ale sprzęt do depilacji woskiem kupiłam. w piątek mam go dostać do domu więc od poniedziałku mogę zaczynać
która chętna????
anulka ja uwielbiam lumpki i uwielbiam w nich grzebać:-)
małamama ty wczoraj a ja z piatku na sobotę tak porządziłam że masakra, ledwo przeżyłam;-)
wow ja bym była chętna na depilację:tak::tak::tak:jaki byłby koszt kochana??? no i ja z gumieniec:tak:a i ja z tych dużych to i wosku chyba więcej:dry::-D
Witam:-)
matylda111 ja nigdy woskiem nie depilowalam:szok::-D Na razie sie wstrzymam, ale moze kiedys sie zglosze do Ciebie:tak:
assiia82 dobrze, ze maz wraca wczesniej:tak:. Przykro mi z powodu kosztow naprawy:-(. My tez ostatnio naprawialismy auto , zeby przygotowac je do przegladu. ojj duuuzo nas to kosztowalo:wściekła/y:, no ale najwazniejsze ze przeglad auto przeszlo.

A na weekend wyjezdzmay do rodzicow, zahaczymy tez o tesciow.I jedni i drudzy mieszkaja nad morzem, mam tylko nadzieje, ze tym razem pogoda dopisze, bo ostatnim razem jak bylismy to wiatr glowe urywal i byl taki sztorm, ze masakra :szok:Juz dawno takiego nie widzialam.
znad morza a dokładniej?????bo ja 30 lat w pobierowie mieszkałam:tak:
Hej!
Ja dzis po wiyzycie u gin. Nawet mnie nie zbadala bo stwierdzila ze i tak juz moge rodzic(18dni do terminu mi zostalo) i mam odstawic leki podtrzymujace...Zaczynam miec stracha ;) Ale do 1go bede brac, tylko coraz mniejsze dawki, bo nie chce 1.11 urodzic ;)
Rano wymarzlam, wymoklam(przez ta siapieie z nieba) a teraz tak ladnie sie robi...

Madlen, a gdzie nad morzem mieszkaja? Pytam z ciekawosci, bo ja tez z samego nad morza jestem ;) i tam mam rodzinke :)
a ty kochana dokładnie skąd??
oj to ty lada moment rodisz:tak:jak nastawienie????
małamama kupiłam coś takiego ERBEL ZESTAW E9 PODGRZEWACZ WOSKI PASKI najtaniej (789824120) - Aukcje internetowe Allegro
zamieniłam tylko 2 woski miodowe na chlorofilowy i azulanowy, a przeciwwskazań trochę jest:
- cukrzyca, zapalenie żył, owrzodzenia, ciąża, leki z wit.A, bezpośrednio po solarce i kąpieli zbyt krótkie włosy itd.
co do jutra to dam ci jeszcze znać bo zobaczę jak się mała będzie czuła po dzisiejszym szczepieniu.
asiu, madlen może warto spróbowac depilacji i wmoim wykonaniu bo domowe woskowanie plastrami to wielkie G...o dużo nie biorę i do domu przyjeżdżam

aaa laseczki pochwalę się ;-)
jutro odbieram prawko a w poniedziałek swoje własne prywatne auteczko. dostałam od mężusia na poczet kwietniowej 10 rocznicy ślubu Daewoo Tico w pięknym śliwkowym kolorze:-D
ale cię mężuś rozpieszcza tak trzymać:tak:

witam kochane:happy2:
u mnie julka nadal w domku ale już zdrowsza:tak:antek ząbkuje masakrycznie:-(
a ja jakiegoś doła łapie:-:)-(

reklama
royanna to juz naprawde niedlugo bedziesz rodzic:-D Rzeczywiscie data 1.11 nie jest najfajniejsza:-D , ale na pewno nie trafisz akurat na ten dzien:tak:.
royanna, malinka1 moi tesciowie mieszkaja w Rewalu:-D/wiec bliziutko Pobierowa/ a ja pochodze z okolic Kolobrzegu:-).
matylda111 moze kiedys sie zdecyduje na wosk, ale na razie poczekam:tak:W razie czego zglosze sie do Ciebie:-)
Super , ze bedziesz miala wlasne autko:-)

Do góry