małamama76
Zaciekawiona BB
tam juz targowiska nie ma chyba :/.....musze w sobote polecoec na turzyn ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tam juz targowiska nie ma chyba :/.....musze w sobote polecoec na turzyn ...
kurcze a gdzie jest dokładnie ten lumpek????Ja ogolnie po lumpeksach nie lubie chodzic bo nigdy nic znalezc nie moge..jak tam wchodze to juz mi sie odechciewa szukac. Ale bedac dzisiaj na miescie weszlam na przeciwko galaxy do tej London Fashion i znalazlam 3 fajne spioszki z rozem dla dziewczynek, body i kaftaniczek ecru i za te 5 rzeczy zaplacilam 3,90złaz sie zszokowałam
![]()
wow ja bym była chętna na depilacjęzadłużyłam się po uszy, ale sprzęt do depilacji woskiem kupiłam. w piątek mam go dostać do domu więc od poniedziałku mogę zaczynać
która chętna????
anulka ja uwielbiam lumpki i uwielbiam w nich grzebać:-)
małamama ty wczoraj a ja z piatku na sobotę tak porządziłam że masakra, ledwo przeżyłam;-)
znad morza a dokładniej?????bo ja 30 lat w pobierowie mieszkałamWitam:-)
matylda111 ja nigdy woskiem nie depilowalamNa razie sie wstrzymam, ale moze kiedys sie zglosze do Ciebie
assiia82 dobrze, ze maz wraca wczesniej. Przykro mi z powodu kosztow naprawy:-(. My tez ostatnio naprawialismy auto , zeby przygotowac je do przegladu. ojj duuuzo nas to kosztowalo
, no ale najwazniejsze ze przeglad auto przeszlo.
A na weekend wyjezdzmay do rodzicow, zahaczymy tez o tesciow.I jedni i drudzy mieszkaja nad morzem, mam tylko nadzieje, ze tym razem pogoda dopisze, bo ostatnim razem jak bylismy to wiatr glowe urywal i byl taki sztorm, ze masakraJuz dawno takiego nie widzialam.
a ty kochana dokładnie skąd??Hej!
Ja dzis po wiyzycie u gin. Nawet mnie nie zbadala bo stwierdzila ze i tak juz moge rodzic(18dni do terminu mi zostalo) i mam odstawic leki podtrzymujace...Zaczynam miec strachaAle do 1go bede brac, tylko coraz mniejsze dawki, bo nie chce 1.11 urodzic
Rano wymarzlam, wymoklam(przez ta siapieie z nieba) a teraz tak ladnie sie robi...
Madlen, a gdzie nad morzem mieszkaja? Pytam z ciekawosci, bo ja tez z samego nad morza jestemi tam mam rodzinke
![]()
ale cię mężuś rozpieszcza tak trzymaćmałamama kupiłam coś takiego ERBEL ZESTAW E9 PODGRZEWACZ WOSKI PASKI najtaniej (789824120) - Aukcje internetowe Allegro
zamieniłam tylko 2 woski miodowe na chlorofilowy i azulanowy, a przeciwwskazań trochę jest:
- cukrzyca, zapalenie żył, owrzodzenia, ciąża, leki z wit.A, bezpośrednio po solarce i kąpieli zbyt krótkie włosy itd.
co do jutra to dam ci jeszcze znać bo zobaczę jak się mała będzie czuła po dzisiejszym szczepieniu.
asiu, madlen może warto spróbowac depilacji i wmoim wykonaniu bo domowe woskowanie plastrami to wielkie G...o dużo nie biorę i do domu przyjeżdżam
aaa laseczki pochwalę się ;-)
jutro odbieram prawko a w poniedziałek swoje własne prywatne auteczko. dostałam od mężusia na poczet kwietniowej 10 rocznicy ślubu Daewoo Tico w pięknym śliwkowym kolorze![]()