reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

(...)
aaa laseczki pochwalę się ;-)
jutro odbieram prawko a w poniedziałek swoje własne prywatne auteczko. dostałam od mężusia na poczet kwietniowej 10 rocznicy ślubu Daewoo Tico w pięknym śliwkowym kolorze:-D
Super! Ale mezus sie postaral, nonono, jestem pod wrazeniem:tak::-D

(...)

a ty kochana dokładnie skąd??
oj to ty lada moment rodisz:tak:jak nastawienie????
(...)

witam kochane:happy2:
u mnie julka nadal w domku ale już zdrowsza:tak:antek ząbkuje masakrycznie:-(
a ja jakiegoś doła łapie:-:)-(
Ja dokladnie z Dziwnowa:tak::-D:-D:-D
A co do porodu, to chyba zaczyna do mnie docierac, ze to naprawde juz blisko i chyba zaczynam sie bac:sorry2:

Ciesze sie ze Julka zdrowieje i mam nadzieje, ze Antos nie bedzie mocno cierpial przez zabkowanie...

reklama
my po szczepieniu przedostatnim.waga małej 10,500, małgonia jest na 50tym centylu:-)

też mnie zaskoczył tym prezentem, bo miał być dopiero na gwiazdkę (tym sposobem załatwił wszystkie moje święta;-) )
malinka i na gumieńce dojadę:-D co do ceny to konkretnie o czym myślisz, paszki, bikini czy nóżki??
madlen nie ma na co czekać;-) strach ma wielkie oczy....

Malinka1 ten lumpeks jest dokładnie na przeciwko galaxy, na Wyzwolenia. W tym takim bloku na dole.

Royanna to mi sie 29 tydzien dzisiaj zaczyna a ja juz cała zestresowana, ze niewiele czasu zostalo.. A Ty 38!!!:szok: Ja to chyba do tej pory nie dotrwam. Bo jak nic sie nie bedzie dzialo mam miec cesarke w 36tyg.

Ostatnia edycja:
no super royanna zaraz bedzie ponownie mamsia
anulka!!!
no jesli cesarka w 36 tyg to tez duzo nie zostalo
troszke wam zazdroszcze tych brzuszkow tego glaskania i kopniaczkow ale tylko troszke
zycze wam takiego szkraba jak ja mam mlodsze pzresypia cale noce od 2,5 miesiaca swojego zycia nawet na piersi jak byl zasypia sam w lozeczku i w sumie zdziwienie w rodzinie jak Kacper placze bo on zadko to robi

matylda111 podawaj ceny wszystkich depilacji moze sie skusze ;-):sorry2:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bylam z maluchami u alergologa:( damian ma poczatki azs:((
a kuba nie ma szans na odczulanie teraz,bo on ma za silne azs i nawet dieta mu tak nie pomoze:((

reklama
Witam Was.
Mam na imię Asia, mam 30 lat i jestem mamą Amelki, która w styczniu skończy 3 latka.Bardzo chciałabym do Was dołączyć.Pozwolicie?

Ostatnia edycja:
Do góry