reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
no to royannko zyczymy ci szbkiego,jak najmniej bolesnego i szybkiego porodu:DD na priv podam ci swoj nr to jak cos to dasz znac:))

madlen lumpki:) ale z zabawkami nie wiem jak tam jest bo nie kupowałam
jeda fajna jewst kolo fali,druga na rogu(kolo bankow) gdzie jest aleja kwiatow ,i tez fajan jest na jagiellonskiej"londyn" , i tez jedna na jagiellonskiej na przeciwko szpitala policyjnego(kiedys tak sie nazywal a teraz nie wiem czy tak samo czy inaczej)

małamama sorki,ze nie pisałam ale w sobote mielismy gosci,w niedziele zdychalismy (i wogole oprocz swoich to jeszcze 2 dzieci miałam na noc i dzien)i moj sobie jeszcze cos z noga zrobil i z niedz na poniedz nie spalam,a wczoraj pojechałam do komornika i mi troche zajeło.teraz musze poczekac z pazurkami az kase dostane:(( bo bylismy na zakupach, i jeszcze moj wydal moja kaske ktora była przeznaczona na pazurki na płytki:/

kuzwa jaka pogoda a ja mam jechac do kuzynki po ciuchy dla kuby,oby do 10 sie rozpogodziło.

u nas się rozpogodziło, nawet już nie pada:tak:

royanko
jeszcze troszkę wytrzymaj, zobacz tak mało ci zostało aby tulić maluszka w ramionach:-)
małamama konkurs mówisz masz w domu na rasę pieska?:-D, małgonia też dziś wstała z kurami

kurcze dopadł nas taki kryzys finansowy że dziś nie mam na chleb a lodówka świeci pustkami, muszę szybko zainwestować w sprzęt i zacząć dorabiać bo świąt nie będzie za co zrobić :baffled::angry:

Ja ogolnie po lumpeksach nie lubie chodzic bo nigdy nic znalezc nie moge..jak tam wchodze to juz mi sie odechciewa szukac. Ale bedac dzisiaj na miescie weszlam na przeciwko galaxy do tej London Fashion i znalazlam 3 fajne spioszki z rozem dla dziewczynek, body i kaftaniczek ecru i za te 5 rzeczy zaplacilam 3,90zł:-Daz sie zszokowałam:tak:

Ostatnia edycja:
anulka ja to mam tak sobie nic nie znajde ale komus zawsze full.:D

byłam wczoraj u kuzynki:D było miiło ,poghawedzilismy i wypilysmy likier:D

zadłużyłam się po uszy, ale sprzęt do depilacji woskiem kupiłam. w piątek mam go dostać do domu więc od poniedziałku mogę zaczynać
która chętna????
anulka ja uwielbiam lumpki i uwielbiam w nich grzebać:-)
małamama ty wczoraj a ja z piatku na sobotę tak porządziłam że masakra, ledwo przeżyłam;-)

Matylda chwal się co nabyłaś:p jakie przeciw wskazania do wosku są?
Ewon to żeś zaszalała :D
Anula fajnie się tak zaszokować :D
ja też nie umiem po "lumpkach" grzebać :( moja kumpela same perełki wybiera,dzieciaki zawsze wystrojone,że szok a ja jakoś nie umiem łowić:/ a jak na złość moja gwiazdunia powyrastała teraz z ciuchów, dobrze,ze nie zimowych :D
teraz tak siedzę i myślę,ze ja zniczy jeszcze nie kupiłam :o a tylko jutro mam wolne ,szok:o

reklama
no ja musze kupic Kubie spodnie ocieplane(jakies jeansy i sztruksy)bo ma zero portek,i sobie buty.sa fajne w ccc ale nie wydam 130zl ,dla mnie to za duzo.musze w sobote polecoec na turzyn moze cos tam znajde,.bo teraz pilnuje maluszka i dupa a z 3 to ja nie dam rady sobie cos kupic.
dzis wystarczy,ze z 3 ide do lekrza,dobra ide przefarbnowac włoski znowu wzieło mnie na burgund:D i zmyc naczynia-bo tyle mam jakby jakas impreza była:D a nic mi sie nie chce.

tez mamy parowar kurczenawet nie wiedziałam,ze takie dobre jedzonko wychodzi z tego(wczoraj miałam rybke była bardzo dobra )

kurcze przez to ,ze pilnuje nie mam jak pojechac na cmentarz:( ale w sobote mnie czeka i latanie za butami i porzadki na mami grobie.

Do góry