reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

nie zazdroszczę kochana przepraw z ubezpieczycielem ja kiedyś miałam wypadek nie z mojej winy auto sie nadawało do kasacji a oni zaczyn ali wydziwiać a to miałam podac gdzie sprawca był ubezpieczony i numer polisy:szok:a skąd ja to miałam wiedzieć była policja spisała protokół i tyle mnie to powinno obchodzić:tak:na szczęście facet miał na jednym ubezpieczeniu dużo aut ubezpieczonych w tym tiry bo miał firmę przewozową wiec za dużo by stracił gdyby pozbył się ulgi więc wypłacił mi kasę a ja z miejsca zrezygnoałam z pzu:tak::tak:
dobrze że tobie się kochana nic nie sytało:tak::tak::tak:
ja juz im podalam numer polisy goscia bo on byl ubezpieczony w PZU ale bylo 1000 pytan do
ah skzoda slow co mnie czeka

reklama
ja całą sobotę na warsztatach siedziałam,wróciłam a tu moja "kędzicka" foch :D
Asia współczuję kolizji :/
Matylda szukamy,tylko najpierw chyba zrobimy głosowanie jakiego pieska bo tu już różne typy :( nie mniej jednak codziennie wspominamy naszego maluszka
Malinka toż cały weekend od świtu do nocy w pracy :o czym się zajmujesz? zdrówka dla Julki :( nie ma nic gorszego jak chore dziecko :(
no i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać ,hmm w takim razie zmykam do pracy .miłego popołudnia

malinko to jak chłopięce i większe to nie ... bo nie bardzo dla dziewczynki ;))
Kinga mój synuś do końca ukrywał co tam ma i lekarz cały czas mówił, że dziewczynka:-) ale ja i tak czułam,ze mały facecik:-) co do ciuszków jak ja dostawałam nie wybierałam czy chłopiece czy nie, zawsze po domu może nosić;-) zawsze to mniej kasy wydałam na ciuchy,kupowałam tylko "wyjściówki"

ja całą sobotę na warsztatach siedziałam,wróciłam a tu moja "kędzicka" foch :D
Asia współczuję kolizji :/
Matylda szukamy,tylko najpierw chyba zrobimy głosowanie jakiego pieska bo tu już różne typy :( nie mniej jednak codziennie wspominamy naszego maluszka
Malinka toż cały weekend od świtu do nocy w pracy :o czym się zajmujesz? zdrówka dla Julki :( nie ma nic gorszego jak chore dziecko :(
no i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać ,hmm w takim razie zmykam do pracy .miłego popołudnia
kochana z racji że ja na wychowawczym więc narazie na czarno pracuję sprzątam w casto:tak:lepsze to niż 400 zł tylko jałomużny od państwa + rodzinne tym bardziej że wynajmujemy mieszkanie a to 1250 +prąd i woda więc nie mało a z jednej pensji przy 3 dzieci i takich opłatch to zęby w ścianę:confused:
a przynajmniej wychodzę z domu do ludzi tylko trochę ciężko:baffled:
a ty gdzie pracujesz?

Witam :-)
assiia82 wspolczuje kolizji:-(Najwazniejsze jednak ze Tobie sie nic nie stalo, reszta sie ulozy:tak:
malinka1 duzo zdrowka dla Julci:tak:
Moj synek tez jest chory.Wczoraj przez caly dzien mial goraczke ponad 38 i wymiotowal:szok:. W ogole jaki zbieg okolicznosci, zapisalam go w koncu do przychodni w czwartek, a w sobote w nocy sie rozchorowal:szok: i to pierwszy raz od urodzenia, ma 14 miesiecy a jeszcze nigdy nie byl chory i nie mial temperatury. Az nie wiedzialam co robic:-D:szok:. No ale dzisiaj jestesmy juz po wizycie u pani doktor, stwierdzila , ze to zapalenie gardla, ale powiedziala, ze na razie walczymy bez antybiotyku:tak:Wiec jestem zadowolona:-)Dzisiaj synek juz lepiej sie czuje.
kingusia1991 zgadzam sie z małamama76, ze na poczatku to nie ma az tak znaczenia czy ubranka sa chlopiece czy dziewczece /no wiadomo ze chlopiec w rozowym moze dziwnie wygladac, no ale czemu nie :-D/, zwlaszca ze na poaczatku zdarzaja sie czesto jakies niespodzianki i trzeba czesto przebierac i wtedy dobrze jest miec wiecej ubranek:tak:.

Ostatnia edycja:
mój adam że to chłopak dowiedziałam się 2 dni przed porodem a i tak większość wyprawki miałam białej dla julki która do konca była niespodzianką miałam wyprawkę zielono żółtą a antoni był od początku na 100% chłopakiem a wyprawka hmmm dużo ubranek dostałam sama kupowałam na promocjach w realu np można kupić fajne bodziaki śpioszki czasami nawet po 1.99 albo 3.99:tak:no i nie zawodne są lumpki gdzie czasami sa naprawdę perełki ubraniowe a te maluszki to często nówki:tak:
Madlen to faktycznie szczęście że zapisałas o przychodni małego:tak::tak:dużo zdrówka dla niego :tak::tak:

ja rowniez polecam lumpki:tak: W szczecinie jeszcze nie wiem gdzie sa fajne lumpeksy, ale nagminnie szperalam w angielskich charity shops, to wlasnie takie second handy, tam naprawde za grosze i bardzo czesto tez wlasnie nowe ubranka kupowalam, poza tym mnostwo bylo fajnych zabawek, rowniez duzo nowych i np zamiast zaplacic za cos 100 zl /w przeliczeniu na zlotowki/ placiclam 5-10 zl - za nowa zabawke :-D Za tymi sklepami tesknie chyba najbardziej:tak:

reklama
Hej babeczki!
Moj Maciejek i nastepne szczescie ktore do nas zawita tez wiekszosc ubranek ma z lumpeksikow:) Nie zniszczone, taniutkie a sliczne :) i czesto nawet firmowki:)

A tak w ogole to ja nadal w dwupaku, w czwartek wizyta u gin :) i zobaczymy co dalej...Ale od 2 dni mam uczucie, ze to juz naprawde blisko...
Pozdrowionka dla Was mamusie :)

Do góry