kingusia1991
Fanka BB :)
ewon przyda się każda pomoc... ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze to faktycznie tyle kasy za maść na jeden raz to duuuużżżżooooomalinka ja juz od 8 nie spie trza bylo pisac, ze pijemy kawke ja dokanczam sniadanko.
kurcze kuba znowu wysypany wczoraj w aptece wydalam 50zl i wszytkiego nie wykupilam,wcvzoraj po kapieli smarowalam go mascia za 17 zl i cala na niego wysmarowałam,musze znalesc kogops kto w szpitalu pracuje i moze mi załatwic za darmo-bo codziennie musza go tym smarowac a tubka na raz idzie( ch6yba oszaleje(
witam
u mnie nie ciekawie w piatek mialam mala kolzije niby nic sie nie stalo dzis wsiadam w auto chcem jechac do PZU zalatwiac odszkodowanie a szyba tylna zostala na drodze
zglosilam tel uszkodzenia auta i 16 zasuwan na struga i zobaczymy policja podala uszkodzenie tylko zderzaka po lewej stronie a dzis ta szyba doszla i zobacztmy co zreczoznawca powie bo ewidentnie po tym wypadku przeciez szyba sama sie nie rozpada w drobny mak
ma juz dosc czasami :--(