reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
wogole dzis z Kuba juz lepiej:) wczoraj odebrałam masci-wykompałam go i wysmarowałam gruba warstwa masci i juz duzo lepeij wyglada,ale skóra złuszczyła sie bo taka sucha ,wiec z rana natłusciłam go:) mam nadzieje,ze wycisze mu skóre do wizyty u alergologa(pewnie ta tez bedzie stekala ,ze tyle u niej nie byłam ale jej powiem,ze zjebke dostałam w szpitalu ,ze chodze do alergologa anie do dermatologa-i wez tu badz madra:( )
a ja sobie pospałam choc w nocy sie co chwuile budziłam(cierpie na bezsennosc:( ) ale juz z rana o 6 jak zasnelam to o 9 wstałam z damiankiem:)

hej dziewczyny :-) dziś pogoda trochę fajniejsza więc na spacerek trzeba wyruszyć :tak:
muszę się wam pochwalić , że kupiłam parowar i wczoraj miałam pierwszy obiadek dietetyczny :-) co najciekawsze , że mi smakowało o dziwo , bo ja to raczej do takiej tradycyjnej polskiej ciężkostrawnej kuchni jestem przyzwyczajona , ale zjadłam ze smakiem i jestem bardzo zadowolona z nowego nabytku :-) zobaczymy czy uda się coś schudnąć na tym parowanym jedzonku :tak:

ewon to dobrze że u Kubusia lepiej już :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a tu co taka cisza jak makiem zasiał ?:o
aniulla ja tez się zastanawiałam nad parowarem,choć kocham smażone,ale wiadomo wątroba nie bardzo
ewon jak Kubuś?
Kinga ja nic już dla noworodka nie mam,ale jak tylko dowiem się,ze toś ma dam znać :)

małamama są w marketach takie wkładki do garów właśnie do gotowania na parze i na nich też super jedzonko się robi, no i mniej kasy to kosztuje.
jak poszukiwania szczeniaczka?

witam
u mnie nie ciekawie w piatek mialam mala kolzije niby nic sie nie stalo dzis wsiadam w auto chcem jechac do PZU zalatwiac odszkodowanie a szyba tylna zostala na drodze
zglosilam tel uszkodzenia auta i 16 zasuwan na struga i zobaczymy policja podala uszkodzenie tylko zderzaka po lewej stronie a dzis ta szyba doszla i zobacztmy co zreczoznawca powie bo ewidentnie po tym wypadku przeciez szyba sama sie nie rozpada w drobny mak
ma juz dosc czasami :-:)-(

malinka ja juz od 8 nie spie:p trza bylo pisac, ze pijemy kawke:D ja dokanczam sniadanko.

kurcze kuba znowu wysypany wczoraj w aptece wydalam 50zl i wszytkiego nie wykupilam,wcvzoraj po kapieli smarowalam go mascia za 17 zl i cala na niego wysmarowałam,musze znalesc kogops kto w szpitalu pracuje i moze mi załatwic za darmo-bo codziennie musza go tym smarowac:( a tubka na raz idzie:(( ch6yba oszaleje:((
kurcze to faktycznie tyle kasy za maść na jeden raz to duuuużżżżooooo:szok::szok::szok:
moja julka m silną alergię która dzięki bardzo umiejętnemu leczeniu:wściekła/y::wściekła/y:przerodziła się w astmę oskrzelową ale teraz dzięki odpowiedniemu prowadzeniu jesteśmy od dłuższego czasu bez wziewów:tak::tak::tak::tak:a skórę ma bardzo suchą tak jak i antoni i ja zawsze po kąpieli smaruję ich mokrą skórę oliwką i im to pomaga no ale oni nie maja atopówki......a moja znajoma ma jkąś maść ale taka obioną w aptece z przepisu lekarza i starcza jej na 2 tyg a kosztuje grosze jak się z nią zdzwonie to wypytam a jej mała tez jest atopikiem:tak:
witam kochaniutkie:-)
ja w weekend to wogóle do kompa nie siadam bo ja w weekendy całe pracuję w sobotę 15 godzin w niedziele 10:dry::dry::dry:
u mnie dzieciaki dokazują zmiana czasu antoniemu niezbyt dobrze zrobiła bo staje o 5.40 -6.10 no mam nadzieję że się wkońcu przestawi:tak:
adam dopiero poszedł do szkoły bo dziś na 13.30 julia dziś nie w zerówce bo wstała z temperaturą 38.4 i kaszlem chrypką więc ją zatrzy,małam w domku co by się z tego nic nie rozwineło więcej a zreszta nie cierpię sama jak rodzice przyprowadzają chore dzieci i zarażają zaraz resztę:baffled:
Kingusia jak chcesz to ja trochę ubranek z toniego mam ale raczej większych bo te malusie obiecałam mamusi z domówek i po wypłacie jej wysyłam paczkę ale większe moge oddać tylko to chłopięce:tak:

witam
u mnie nie ciekawie w piatek mialam mala kolzije niby nic sie nie stalo dzis wsiadam w auto chcem jechac do PZU zalatwiac odszkodowanie a szyba tylna zostala na drodze
zglosilam tel uszkodzenia auta i 16 zasuwan na struga i zobaczymy policja podala uszkodzenie tylko zderzaka po lewej stronie a dzis ta szyba doszla i zobacztmy co zreczoznawca powie bo ewidentnie po tym wypadku przeciez szyba sama sie nie rozpada w drobny mak
ma juz dosc czasami :-:)-(

nie zazdroszczę kochana przepraw z ubezpieczycielem ja kiedyś miałam wypadek nie z mojej winy auto sie nadawało do kasacji a oni zaczyn ali wydziwiać a to miałam podac gdzie sprawca był ubezpieczony i numer polisy:szok:a skąd ja to miałam wiedzieć była policja spisała protokół i tyle mnie to powinno obchodzić:tak:na szczęście facet miał na jednym ubezpieczeniu dużo aut ubezpieczonych w tym tiry bo miał firmę przewozową wiec za dużo by stracił gdyby pozbył się ulgi więc wypłacił mi kasę a ja z miejsca zrezygnoałam z pzu:tak::tak:
dobrze że tobie się kochana nic nie sytało:tak::tak::tak:

reklama
małamama ja też uwielbiam smażone ale to żarcie na parze naprawde dobre jest :-) nie wiem jak na garnku do pary się gotuje , ale parowar to suuuper sprawa wrzucasz wszystko co masz ochotę zjeść wstawiasz na odpowiedni czas i sam się wyłącza jak wszystko gotowe , nie trzeba stać i pilnować garów jak to jest przy tradycyjnym gotowaniu :nerd:

assiia82
no to nie ciekawie oglonie , ciekawe co ci z ta szybą powiedzą , ale w ubezpieczalni też ludzie pracują więc miejmy nadzieje , że będzie dobrze :-)

spadam na spacerek bo pogoda dziś poprstu zaaajeeeefajna :-)

Do góry