ja tez polecam przewijak na łóżeczko jeśli ma się zbędna ilość miejsca w pokoju, a karuzela pierwszych dniach życia i tak nie jest potrzebna bo wszystko na co dziecko zwraca na początku uwagę to jedynie melodyjka. A przewijanie na wysokości łóżeczka jest bardzo wygodne. ja teraz inaczej rozwiązałam sprawę, ponieważ córeczka na początku będzie spała w kołysce to przewijak nakładany na nią odpada, więc mąż mi zrobi przewijak przykręcany do ściany a Nad nim kilka półek na przybory kosmetyczne, akurat mam wolny pasek ściany między szafą a oknem i tam się wszystko zmieści.
Mika- w prawdzie ja ma być czerwcówką, ale zapowiada się,że będe majówką, bo niestety dzielnie walczę ze skurczami, dostaje leki na powstrzymanie no i przez te skurcze mam już 3cm rozwarcia, a już nie chcą mi zakładać pesara, bo jakieś dwa tygodnie i mogę rodzić
Mika- w prawdzie ja ma być czerwcówką, ale zapowiada się,że będe majówką, bo niestety dzielnie walczę ze skurczami, dostaje leki na powstrzymanie no i przez te skurcze mam już 3cm rozwarcia, a już nie chcą mi zakładać pesara, bo jakieś dwa tygodnie i mogę rodzić