reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kontrola ZUS na L4 w ciąży

Jesteśmy w trakcie budowy i odpada.
Poza tym już kiedyś miałam kontrolę to była jedna jedyna kiedy byłam w końcówce 2 ciąży, w domu zajmowałam się 2 letnim synkiem i nikt mi nawet uwagi nie zrobił o to.... tzn nie zapytał czy ktoś inny się dzieckiem zajmuje... ale to było dawno temu.
A co robią dzieci, kiedy Ty nie jesteś na L4?

reklama
Jesteśmy w trakcie budowy i odpada.
Poza tym już kiedyś miałam kontrolę to była jedna jedyna kiedy byłam w końcówce 2 ciąży, w domu zajmowałam się 2 letnim synkiem i nikt mi nawet uwagi nie zrobił o to.... tzn nie zapytał czy ktoś inny się dzieckiem zajmuje... ale to było dawno temu.
U mnie byli w tamtym roku, byłam z moją 1,5 roczną córką. Nikt o nic nie pytał, kazali podpisac ze mnie zastali i sobie poszli.

Do góry