reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Zgadza sie. Ale to juz jest na prawde lekka przesada, co miesiac kilka podobnych wątków.. i nic do niej nie dociera z tego co dziewczyny piszą..To już też trochę przesada, jak się ktoś stara i aż tak bardzo chce to ciężko o spokój.
reklama
Roksanka98
No dokladnie nie mialam na celu obrazenia tej Pani, ale ona zamiast isc zrobic bete itp to nie.Zgadza sie. Ale to juz jest na prawde lekka przesada, co miesiac kilka podobnych wątków.. i nic do niej nie dociera z tego co dziewczyny piszą..
Kaamilaaa
Ja rozumiem ze np boi sie igiel i dlatego nie chce pojsc (sama sie boje wiec ba prawdę rozumiem [emoji14]) ale samo to że zaklada co miesiac podobne watki typu placz czy szaleństwo, oczekuje na nich odpowiedzi a sama nie odpowiada, i zwyczajnie olewa większość postow i dziewczyn ktore próbują pomoc nie jest ok...No dokladnie nie mialam na celu obrazenia tej Pani, ale ona zamiast isc zrobic bete itp to nie.
apropo ciąży biochemicznej również może się zgadzać. ale tylko beta ci wskaże. ja w kwietniu miałam blade testy, przez tydzień wszystko super, poszłam na usg nie było pęcherzyka, zlecił mi betę zrobiłam, i dostałam krwawienia. wynik 16,85,nastepny już 1 z kawałkiem.
Ja rozumiem ze np boi sie igiel i dlatego nie chce pojsc (sama sie boje wiec ba prawdę rozumiem [emoji14]) ale samo to że zaklada co miesiac podobne watki typu placz czy szaleństwo, oczekuje na nich odpowiedzi a sama nie odpowiada, i zwyczajnie olewa większość postow i dziewczyn ktore próbują pomoc nie jest ok...
otóż to. jeśli chce pomocy w ocenie sytuacji to niech posłucha wkoncu to co jej każdy pisze. liczy że jakiś wrozbita Maciej tu wejdzie pewnego pięknego dnia i jej powrozy z magicznej kuli
myślałam że kwestia finansów, ale skoro kupuje po parę testów, i clearblue to chyba nie to. pozatym w ciąży nie wszystko robi się na NFZ trzeba być przygotowanym na koszty, choćby prenatalne.
jeśli strach, ok - ja płakałam do niedawna i prawie mdlalam na pobieraniach, ale będąc w ciąży mam teraz tyle tego że już się przyzwyczaiłam, każe pobierać sobie na leżąco jest mi lepiej.. robię to dla maluszka, starałam się rok i na badania szłam wręcz z uśmiechem bo wiem doskonale co to znaczy pragnąc dziecka.
nie wiem co jeszcze. nie ma w mieście żadnego laboratorium? bez przesady. chyba nie mieszka na bezludnej wyspie.
każdy stara się doradzić ale po pewnym czasie te nowe wątki są nudne.
Kaamilaaa
Chyba ze nie mieszka w PL to moze dlatego nie ma jak zrobić bety bo z tego co wiem to nie jest o to tak latwo [emoji57]otóż to. jeśli chce pomocy w ocenie sytuacji to niech posłucha wkoncu to co jej każdy pisze. liczy że jakiś wrozbita Maciej tu wejdzie pewnego pięknego dnia i jej powrozy z magicznej kuli
myślałam że kwestia finansów, ale skoro kupuje po parę testów, i clearblue to chyba nie to. pozatym w ciąży nie wszystko robi się na NFZ trzeba być przygotowanym na koszty, choćby prenatalne.
jeśli strach, ok - ja płakałam do niedawna i prawie mdlalam na pobieraniach, ale będąc w ciąży mam teraz tyle tego że już się przyzwyczaiłam, każe pobierać sobie na leżąco jest mi lepiej.. robię to dla maluszka, starałam się rok i na badania szłam wręcz z uśmiechem bo wiem doskonale co to znaczy pragnąc dziecka.
nie wiem co jeszcze. nie ma w mieście żadnego laboratorium? bez przesady. chyba nie mieszka na bezludnej wyspie.
każdy stara się doradzić ale po pewnym czasie te nowe wątki są nudne.
Co do finansow to chyba jeden ten clearblue to koszt taki sam jak bety[emoji57]
A co do strachu to moze faktycznie tak bardzo sie boi..sama musze isc w przyszlym tygodniu na pobranie pierwszych badan w ciazy i juz dzis jest mi slabo na sama myśl...no ale wiem ze musze, również staralam sie rok i mimo ze sie boje to przeciez pojde na badania dla dzidzi [emoji6] a kolezanka powinna sie przełamać i pójść a nie liczyc ze ktos tu jej wywrozy czy to ciaza czy nie, tylko badanie lub test po terminie miesiaczki da jasna odpowiedź.
Kaamilaaa
Ooo jednak zrobilas betę ??Jestem kobietki w ciąży
reklama
buterrfly
Gratulacje, ale co beta, wizyta czy kolejny test ?Jestem kobietki w ciąży