reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Szaleństwo to jest zakładać milion tych samych wątków...
Ponawiam pytanie jednej z mam - dlaczego nie masz możliwości iść na betę, bo coś na to pytanie odpowiedzieć nie potrafisz...
Masz już jedno dziecko, a fiksujesz jakbyś się kilka lat o pierwsze starała, WYLUZUJ!!!
Ponawiam pytanie jednej z mam - dlaczego nie masz możliwości iść na betę, bo coś na to pytanie odpowiedzieć nie potrafisz...
Masz już jedno dziecko, a fiksujesz jakbyś się kilka lat o pierwsze starała, WYLUZUJ!!!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ponawiam pytanie - dlaczego nie możesz iść na betę???
@Nulini i @Kaamilaaa maja rację. ja również już pisałam Ci to samo na którymś wątku z kolei. szczerze mówiąc to z Tobą nie da się konstruktywne nawet porozmawiać. jak grochem o ścianę. zastanawia mnie jak z takim podejściem masz już 1 dziecko bo zachowujesz się jak nastolatka. idź zrób ta betę i wróć do nas z wynikiem i przestań marudzić o szyjce i snuć jakieś domysły, bo nikt tu nie jest jasnowidzem. dziwię się że moderatorki jeszcze nic nie zrobiły z Twoim kontem
Mamafasolki
Fanka BB :)
Ile razy można tłumaczyć : beta albo test rano zgodnie z instrukcjami w dniu miesiączki. I przestań zaśmiecać forum! Jak nie masz możliwości zrobienia bety, to jak chcesz robić inne badania w ciąży?
Bobba co miesiąc to samo piszesz. I jak grochem o ścianę co tu dziewczyny odpisują. Weź idźże na tą betę i nie ściemniaj, że nie możesz. Igły się boisz czy co? Kasy wydajesz mnóstwo na testy, zamiast wydać 20-30 zł na betę i mieć sprawę jasno czarno na białym.
Roksanka98
Fanka BB :)
Ta kobieta dostala juz na glowe po prostu.
reklama
Ta kobieta dostala juz na glowe po prostu.
To już też trochę przesada, jak się ktoś stara i aż tak bardzo chce to ciężko o spokój.