reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
reklama
Jesli to testy o czulosci 25 i to robione teraz no to gratuluje [emoji6]Ale nie ma co straszyc poronieniem czy biochemiczna... to ze sie zdarza czesto nie znaczy ze u niej tez tak będzie..
Najlepiej poczekać czy @ nie przyjdzie w terminie bo jak pamietam jest jeszcze przed, wtedy moze powtorzyc test i zapisac sie na wizyte okolo 7tc...
Ja sama test robilam w dniu spodziewanej @, bety nie robilam wcale a na wizycie bylam dopiero w 7+4 [emoji6]
staram się tylko uświadomić że jednak do czasu wizyty fajnie jest zrobić sobie taką betę bo w przypadku tej pani 3 tygodnie czekania na wizytę obawiam się że forum będzie pełne kolejnych wątków
Ja za 2 razem zrobiłam test w dniu miesiączki, były 2 kreski ale nauczyłam się już ze życie nie zawsze bywa łaskawe zwłaszcza na wczesnym etapie ciąży. teraz podeszłam bez spiny i pojechałam odpocząć na wakacje, wizytę zaplanowałam na 6t5d i już było serduszko.
40-60% ciąż tak się kończy, zresztą to samo powtórzył mi lekarz kiedy byłam na wizycie właśnie w 7 tygodniu (!!) żeby jeszcze się wstrzymać z 'informowaniem rodziny'
smutne ale prawdziwe. oczywiście jeśli ciąże potwierdzi to gratulacje, jednak dobrzea aby była świadomość że są różne opcje zwłaszcza że jeszcze nie ma terminu @
Tak, tylko w przypadku autorki wątku przy takim uświadamianiu co może się jeszcze stać, ona codziennie będzie zakładać nowe wątki że się boi, robić codziennie testy czy czasem druga kreska nie jest bardziej blada itp.
kurcze, u mnie na kwietniowkach 6 osób musiało się pożegnać i to w późniejszym etapie. podejrzewam że skoro autorka ma już dziecko to powinna być w miarę ogarnięta w tym temacie. mi nawet lekarz to powiedział choć byłam przygotowana na takie rzeczy.. i tak będzie teraz wysyp wątków na zasadzie - czy mogę już iść na usg? jestem 4 dni po terminie. albo - dzisiejszą kreska wyszła bladsza niż wczorajsza co myślicie? lub halo brak mdłości pomóżcie...
tak jak wspomniałam, jeśli wszystko pójdzie ok to serdeczne gratulacje
ale skądś się biorą statystyki. ja to wiem i miliony kobiet, no ale miejmy nadzieję że dla niej wszystko skończy się pozytywnie.
tak jak wspomniałam, jeśli wszystko pójdzie ok to serdeczne gratulacje
ale skądś się biorą statystyki. ja to wiem i miliony kobiet, no ale miejmy nadzieję że dla niej wszystko skończy się pozytywnie.
reklama
Roksanka98
Fanka BB :)
W 5 tc pokaze pecherzyk ciazowy, dopiero 6-7 bedzie juz bijace serduszko.