reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
@Kaamilaaa albo tak jak mówisz nie mieszka w pl. ja w sierpniu dowiedziałam się o ciąży i od tamtej pory z badania ma badanie lepiej już zaliczyłam krzywa cukrowa, bo miałam wyższa glukoze, więc 3 klucia na raz.. po tym już chyba wszystko przeżyje plus częściej mam krew pobierana dla endokrynologa.. myślę że to siedzi w głowie. dasz radę
reklama
Takaja123
Fanka BB :)
Gratuluję robiłaś betę czy test?Jestem kobietki w ciąży
tak jak mówiłam ja miałam ciąże biochemiczna. bardzo dużo poronień jest właśnie w 6,7 tc. test daje przypuszczenie ale tylko potwierdzenie pęcherzyka a potem zarodka z bijacym serduszkiem daje pewność. lub choćby taka beta zrobiona w odstępie 2 dni czy ciąża się rozwija.
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jesli to testy o czulosci 25 i to robione teraz no to gratuluje [emoji6]
Ale nie ma co straszyc poronieniem czy biochemiczna... to ze sie zdarza czesto nie znaczy ze u niej tez tak będzie..tak jak mówiłam ja miałam ciąże biochemiczna. bardzo dużo poronień jest właśnie w 6,7 tc. test daje przypuszczenie ale tylko potwierdzenie pęcherzyka a potem zarodka z bijacym serduszkiem daje pewność. lub choćby taka beta zrobiona w odstępie 2 dni czy ciąża się rozwija.
Najlepiej poczekać czy @ nie przyjdzie w terminie bo jak pamietam jest jeszcze przed, wtedy moze powtorzyc test i zapisac sie na wizyte okolo 7tc...
Ja sama test robilam w dniu spodziewanej @, bety nie robilam wcale a na wizycie bylam dopiero w 7+4 [emoji6]
reklama