marta18691
Fanka BB :)
Wszyscy odczujemy po kieszeni tak naprawdęOkropnych czasów doczekaliśmy. Mam wrażenie, że współczesne dzieci do końca życia będą ponosić ich konsekwencje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszyscy odczujemy po kieszeni tak naprawdęOkropnych czasów doczekaliśmy. Mam wrażenie, że współczesne dzieci do końca życia będą ponosić ich konsekwencje.
Polecam.Czy rozmawiacie ze swoimi dziećmi na temat wydarzeń na Ukrainie? Jeżeli tak to jak? Jakie informacje przekazujecie? Czy taka rozmowa odbyła się z waszej inicjatywy? W jakim wieku są dzieci?
Ja bym sprawdziła, bo może być tak, że nie powiesz, dziecko dowie się od innych, przestraszy się, ale będzie bało się zadać tobie pytanie. Można powiedzieć 2 zdania, że jest takie wydarzenie i że jesteśmy bezpieczni, i dorośli działają tak, żeby było dobrze. Bez rozwodzenia się i szczegółowych opowieści.Ja bym dziecku nie mówiła, wiem że teraz jest takie podejście by z dziećmi o wszystkim rozmawiać i traktować ich jak równych sobie, ale po co im ta wiedza. Niech mają beztroskę, ona już nie wroci
Jak 7 latek ogarnia ta sytuację?Nasz wiedzą wszystko od A do Z
Co to znaczy od A do Z?Nasz wiedzą wszystko od A do Z
Co to znaczy od A do Z?
Jak 7 latek ogarnia ta sytuację?