Kamuzo
Zasiedziana ...;P
Zmartwiło mnie bo wczoraj zaczęłam podplamiać wieć wczoraj przegrzebałam całe forum i wybrałam dr.Krzysztofa Kozę - przyjmuje na ul.Mariackiej w Katowicach prywatnie i pracuje w szpitalu na lubinowej. Zadzwoniłam do niego - udało mi się umówić na dzisiaj i jestem już po pierwszej wizycie - potwierdził dobra nowinę. Sprawił na mnie bardzo miłe wrażenie - fakt że kawał chłopa z niego jest, i jak go zobaczyłam na samą myśl o badaniu gin coś mnie ścisło...( hahahaha) ale jest bardzo kulturalny, powiedziałąbym nawet lekko szarmancki, wyszedł za biurka ( co mi si nie zdarzyło w żadnym gabinecie....) grzecznie sie przywitał, no poświęcił dość sporo czasu na wywiad, badanie usg też robił bardzo skrupulatnie, potem wszystko wyjaśnił jak według niego wygląda sytuacja, wszystko ponotował sobie. Wizyta była bardzo przyjemna i co najważniejsze ...odpowiedział na wszystkie moje pytania i czuje jakiś zadziwiający spokój....
Następną wizytę mam za 3 tygodnie niestety ( wizyta kosztuje 130zł...no ale trudno jak trzeba to trzeba) - miałam bardzo nieregularne cykle i nie może na podstawie cyklu określić na razie terminu porodu. Z badania wychodzi 5-6 tydzień ale dla pewności mam przyjść na kolejne badanie za 3 tygodnie...
Następną wizytę mam za 3 tygodnie niestety ( wizyta kosztuje 130zł...no ale trudno jak trzeba to trzeba) - miałam bardzo nieregularne cykle i nie może na podstawie cyklu określić na razie terminu porodu. Z badania wychodzi 5-6 tydzień ale dla pewności mam przyjść na kolejne badanie za 3 tygodnie...
Ostatnia edycja: