reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
Mój mąż chciał mi kupić róże ale stwierdziłam że wole sobie sama kupić jakiś kosmetyk, choć narazie jeszcze sobie nic nie kupiłam

Pisałam Wam już ze lecę na święta do polski i to już w czwartek a wracam dopiero 2 kwietnia wiec muszę sie z wami rozstać będzie mi Was bardzo brakowało, może uda mi sie od czasu do czasu iść do kafejki internetowej i choć na chwile z Wami zamienić parę słów
ale póki co gdyby jednak mi sie nie udało Kochane Majowe mamy z dzidziusiami i rodzinkami życzę Wam z całego serducha Wesołego Alleluja, smacznego jajeczka, bogatego zajączka i mokrego dyngusa. Aha i trzymajcie kciuki za Mai chrzciny(24 marca)żeby wszystko poszło zgodnie z planem:) Buziaki i do usłyszenia

ŻAniu dzięki. I my tez Wam zyczymy prawdziwie świątecznych świąt. I chrzcinki sie na pewno udadzą i wszystko będzie dobrze. i szcześliwej podróży i szybkiego powrotu do nas.

Zaniu - szczesliwej podrozy, zdrowych i radosnych Swiat, a takze wspanialej uroczystosci 24.03 :-) Na pwno wszystk osie super uda - bedziemy czekaly na Ciebie i na relacje z chrzcin :-)

reklama
dziekuje jesteście kochane

a my jeszcze nic nie spakowane jutro będę latała po domu i sie pakowała ale ja zawsze pakuje sie na ostatnia chwile:) robie listę i wg niej działam

Do góry