reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
1 Sierpień
mikaaa godzina 15:00
2 Sierpień

gieniek
godz. 16:00 (USG 3D/4D)
madziamadzia
godz.18:00
deszczykgodz.11:00
cluue godz. 17:40
Columbinagodz. 16:45
3 Sierpień
Ooollcciiaaagodz.17:40
6 sierpień
martex2009 godz. 14.20
szylwias godz.17:00
7 sierpień
EmiliaM
godz 13.00
gieniek
godz. 16.40
arbuz
godz.17.30

Totka godz. 18.00
9 sierpień
Magda_z_uk godz.11.00
14 Sierpień

Kropka
19:40
Alicja329.30
15 sierpień
Magda_z_uk godz.10.15
16 Sierpień
M@linkagodz. 9.40
20 sierpień
Green flower g.16:20
21 sierpnia
Domiska1 19.00 USG połówkowe
Gizmowa 15:45 połówkowe
22 sierpień
lanjaa godz. 9:00

mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe
23 sierpień
baska201 godz.12 usg+wizyta
Magda_z_uk godz.9.40 USG połówkowe
31 Sierpień

madziamadziagodz.15:15
martex2009godz.09.20 ​usg
3 wrzesień
czarni godz 10.40 usg połówkowe
24 Wrzesień
aninek godz.13:30 USG
3 Grudzień

aninek godz.12:30 USG

melduje już jestem wizyta była i usg miałam tylko dzięki położnej która zapomniała zrobić tętna :-p:-p bo moja strasznie uparła sie dopiero na połówkowe ale robiąc tylko serduszko i przepływy wymusiłam troszkę sprawdzenie płci i wychodzi dziewojka :tak::tak::-D mąż trochę nie ucieszony ma nadzieje ze na połówkowym pokaże sie siusiak ;-) ale ja już w to nie wierzę żeby sie zmieniło wiec kobiety będą rządzić :-p:-D

Super Czarni! Dobrze, ze wymusilas to USG, gratuluje dziewczynki! a maz no coz... potem to zawsze tatusiowie sa najbardziej zakochani w swoich coreczkach :-)

Cieszem się bardzo Czarni, że wszystko w porządku. No i oczywiście gratuluję dziewczynki. W sumie, to chyba tak jak się spodziewałaś. Co do męża, to u mnie było podobnie;-)

gieniek, madziamadzia, deszczyk, cluue, Columbina powodzenia na jutrzejszych wizytach:happy2:

Czarni superancko, że wszystko oki:) no i gratuluję dziewojki:D:D:D och może wymiana?:D:D:D hehe, czasem jest taka skłonnosć do rodzenia jednej płci - ja mogę druzynę piłkarską

Dziewuszki powodzenia jutro, ach sporo tych wizyt.......

Gratuluję chłopców :) Gizmowa, Deszczyk Wam dziewczynek :)

Udanych wizyt jutro. Czekam na relacje.

Przepraszam, że tak długo nie pisałam. Miałam bardzo mało czasu. Przedstawiam mojego malucha z początku 14 tc. Lekarz powiedział, że na razie nie będzie mówić, czy to chłopak, czy dziewczynka. Ja mam przeczucie, że będzie płeć piękna.

Czarni powinien dawać, choćby dlatego byś miała pamiątkę. Rodzeństwo każde od czasu do czasu się sprzecza ;-) mnie i moich sióstr też to nie ominęło :)

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie że tak czasami to aż mi przykro jak oliwia biegnie do tatusia ale taki już nasz los ;-) ja go rozumiem tak jak nie które marzą o dziewczynce on o chłopcu ale co poradzić będą siostry które będą sie okrutnie sprzeczac :-D nie spodziewam sie zmiany ale wstrzymam sie jeszcze do września jak na kolejnym powie dziewczyna to mi już to wystarczy. Wkurza mnie że nie robi zdjęć... Kolejnym razem zapytam czy po prostu nie mogę kupić bo mam tylko 2 zdjęcia a z oliwia miałam całą sesję...

Do góry