reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

kropka ja tez czułam ze chłopak bedzie , ale u mnie teoretycznie powinna wyjsc dziewczynka hehe bo ja tez wiem kiedy doszło do zaplodnienia dokładnie i to bylo jakies 4 dni przed owulacja, wiec nawet gin mowil ze niby powinna bardziej wyjsc dziewczynka a tutaj chłopczyk :tak:
gizmowa ja tez bardzo chciałam drugiego chłopczyka, zawsze marzyło mi sie mieć dwóch synów :-)

reklama
ale u mnie teoretycznie powinna wyjsc dziewczynka hehe bo ja tez wiem kiedy doszło do zaplodnienia dokładnie i to bylo jakies 4 dni przed owulacja, wiec nawet gin mowil ze niby powinna bardziej wyjsc dziewczynka a tutaj chłopczyk :tak:

U mnie patrząc na zachcianki powinno wyjsć dziołszka, a tu nie bardzo. :-D
Fajnie tak dwóch braci... :-)

Rybeczki kochane, przepraszam, że tak wpadam i wypadam, ale naprawdę jakoś czas mnie zabija, za szybko dzień leci, jestem w Wawie na szkoleniach do czwartku....

Dziekuję ślicznie za gratulacje......

Skorupka gratuluję siusiaczka......pewnie intensywnie myślicie nad imieniem...?:)

Gizmowa spokojnie i Ty niebawem poznasz lokatorka w brzuszku...

Madziamadzia mam nadzieję, że z tarczycą będzie wsio oki...

Gieniek Twój na pewno nie jest taki duży:D dowód proszę:D Kciukaski Za 3D niech fotek natrzaska:D

Aninek mnie ostatnio też łeb napierdziela, ale to przez pogodę, a u Ciebie aż tak źle..?

Marzenixx no to superancko, gratulacje i kolejny siusiarek:D:D:D hihih, z resztą piękny:)

Marzenixxx, Gizmowa myślę, że dwóch braci to jest konkret:) wspólne zabawy, sprawy itp......

Fajnie... Gratuluję przyszłym mamom co już znają płeć... Ja jeszcze muszę poczekać niecały miesiąc... Nie mogę się doczekać :-):-) Jeszcze raz gratuluje wszystkim :)

gratuluje mamusiom syneczkow:-) ja jeszcze troszke musze poczekac zeby zaspokoic swoja ciekawosc,ale mam przeczucie,ze to dziewuszka:-D
powodzenie na kolejnych wizytach

reklama
1 Sierpień
czarni godzina 13:40
mikaaa godzina 15:00
2 Sierpień

gieniek
godz. 16:00 (USG 3D/4D)
madziamadzia
godz.18:00
deszczykgodz.11:00
cluue godz. 17:40
Columbinagodz. 16:45
3 Sierpień
Ooollcciiaaagodz.17:40
6 sierpień
martex2009 godz. 14.20
szylwias godz.17:00
7 sierpień
EmiliaM
godz 13.00
gieniek
godz. 16.40
arbuz
godz.17.30

Totka godz. 18.00
9 sierpień
Magda_z_uk godz.11.00
14 Sierpień

Kropka
19:40
Alicja329.30
15 sierpień
Magda_z_uk godz.10.15
16 Sierpień
M@linkagodz. 9.40
21 sierpnia
Domiska1 19.00 USG połówkowe
Gizmowa 15:45 połówkowe
22 sierpień
lanjaa godz. 9:00
mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe
23 sierpień
baska201 godz.12 usg+wizyta
Magda_z_uk godz.9.40 USG połówkowe
31 Sierpień

madziamadziagodz.15:15
martex2009godz.09.20 ​usg
24 Wrzesień
aninek godz.13:30 USG
3 Grudzień

aninek godz.12:30 USG

Magda z uk- bede trzymac kciuki zeby sie spelnilo twoje marzenie i zeby był chłopczyk:tak:

Dzięki Marzenixx;-) Już nie mogę się doczekać...

Ostatnia edycja:
Do góry