reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

kropka ja tez czułam ze chłopak bedzie , ale u mnie teoretycznie powinna wyjsc dziewczynka hehe bo ja tez wiem kiedy doszło do zaplodnienia dokładnie i to bylo jakies 4 dni przed owulacja, wiec nawet gin mowil ze niby powinna bardziej wyjsc dziewczynka a tutaj chłopczyk :tak:
gizmowa ja tez bardzo chciałam drugiego chłopczyka, zawsze marzyło mi sie mieć dwóch synów :-)

reklama
ale u mnie teoretycznie powinna wyjsc dziewczynka hehe bo ja tez wiem kiedy doszło do zaplodnienia dokładnie i to bylo jakies 4 dni przed owulacja, wiec nawet gin mowil ze niby powinna bardziej wyjsc dziewczynka a tutaj chłopczyk :tak:

U mnie patrząc na zachcianki powinno wyjsć dziołszka, a tu nie bardzo. :-D
Fajnie tak dwóch braci... :-)

Rybeczki kochane, przepraszam, że tak wpadam i wypadam, ale naprawdę jakoś czas mnie zabija, za szybko dzień leci, jestem w Wawie na szkoleniach do czwartku....

Dziekuję ślicznie za gratulacje......

Skorupka gratuluję siusiaczka......pewnie intensywnie myślicie nad imieniem...?:)

Gizmowa spokojnie i Ty niebawem poznasz lokatorka w brzuszku...

Madziamadzia mam nadzieję, że z tarczycą będzie wsio oki...

Gieniek Twój na pewno nie jest taki duży:D dowód proszę:D Kciukaski Za 3D niech fotek natrzaska:D

Aninek mnie ostatnio też łeb napierdziela, ale to przez pogodę, a u Ciebie aż tak źle..?

Marzenixx no to superancko, gratulacje i kolejny siusiarek:D:D:D hihih, z resztą piękny:)

Marzenixxx, Gizmowa myślę, że dwóch braci to jest konkret:) wspólne zabawy, sprawy itp......

Fajnie... Gratuluję przyszłym mamom co już znają płeć... Ja jeszcze muszę poczekać niecały miesiąc... Nie mogę się doczekać :-):-) Jeszcze raz gratuluje wszystkim :)

gratuluje mamusiom syneczkow:-) ja jeszcze troszke musze poczekac zeby zaspokoic swoja ciekawosc,ale mam przeczucie,ze to dziewuszka:-D
powodzenie na kolejnych wizytach

reklama
1 Sierpień
czarni godzina 13:40
mikaaa godzina 15:00
2 Sierpień

gieniek
godz. 16:00 (USG 3D/4D)
madziamadzia
godz.18:00
deszczykgodz.11:00
cluue godz. 17:40
Columbinagodz. 16:45
3 Sierpień
Ooollcciiaaagodz.17:40
6 sierpień
martex2009 godz. 14.20
szylwias godz.17:00
7 sierpień
EmiliaM
godz 13.00
gieniek
godz. 16.40
arbuz
godz.17.30

Totka godz. 18.00
9 sierpień
Magda_z_uk godz.11.00
14 Sierpień

Kropka
19:40
Alicja329.30
15 sierpień
Magda_z_uk godz.10.15
16 Sierpień
M@linkagodz. 9.40
21 sierpnia
Domiska1 19.00 USG połówkowe
Gizmowa 15:45 połówkowe
22 sierpień
lanjaa godz. 9:00
mikaaa godz. 15:00 USG połówkowe
23 sierpień
baska201 godz.12 usg+wizyta
Magda_z_uk godz.9.40 USG połówkowe
31 Sierpień

madziamadziagodz.15:15
martex2009godz.09.20 ​usg
24 Wrzesień
aninek godz.13:30 USG
3 Grudzień

aninek godz.12:30 USG

Magda z uk- bede trzymac kciuki zeby sie spelnilo twoje marzenie i zeby był chłopczyk:tak:

Dzięki Marzenixx;-) Już nie mogę się doczekać...

Ostatnia edycja:
Do góry