Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
MAgda z Uk, ale cholerka na jakiej podstawie oni stwierdzili od razu cukrzycę, przecież nie na zwykłym wywiadzie? Gdzie badania....? Nie załamuj się bidulko...
Tą cukrzycę stwierdzili u mnie już na początku roku. Zupełnie przypadkiem. Rutynowe badania krwi, bo właśnie wtedy zaczęliśmy staranie o kolejne maleństwo i chciałam wiedzieć co i jak. No i cukier wyszedł bardzo wysoki. Potem kolejne badanie i kolejne i diagnoza. Tyle, że ja brałam tylko tabletki do tej pory i było super. Nawet w ciąży. Tylko te bóle brzucha...Oni od razu stwierdzili,że od tabletek i kazali insulinę Nie wiem, czy słusznie, bo ja obstawiam raczej coś innego. Nie wiem co. Ale na pewno nie żołądek. Wątroba już w porządku. Wyniki w normie. W sumie to mam nadzieję,że po tej insulinie nie będzie wcale lepiej i pozwolą mi ją jednak odstawić, bo cukry wcale nie były za wysokie, żeby mi od razu dać insulinę. Niby ta insulina nie jest jakaś strasznie zła, ale jednak trza się kłóć, a to mi troszkę dezorganizuje życie. Ech...jakoś będzie. Dzięki za słowa otuchy;-)
M@linka, Magda z uk na pewno dacie radę jeszcze te parę tygodni.
Jasne,że tak. Pamiętam jak mi wyznaczyli połówkowe 7 tygodni temu. Wtedy to była wieczność. Teraz to już pikuś;-);-)
co to dla nas dwa tygodnie-pikuś;-) właśnie się zapisałam na połówkowe na 4 września, więc to już niecałe trzy tygodnie;-)
Grunt to widzieć pozytywne strony. "Niecałe"....dobrze to ujęłaś:-)
Magda z uk głowa do góry. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok. Dasz radę Silna z Ciebie Kobitka ;-)
Dzieki ogromne. Staram się nie opuszczać głowy w dół, ale sama wiesz, jak czasem jest trudno
Martinek jak tam wizyta? Odezwij się.