reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Gratuluję chłopaka :-)
Marzena nie stresuj sie będzie dobrze jak będziesz miała usg a boisz sie że nie zobaczycie płci zjedz pół godziny wcześniej coś słodkiego maluch będzie bardziej aktywmy :-)

Skorupka84, milusia83 gratuluję SYNECZKÓW :-D Foteczki śliczne :tak:

Marzenix powodzenia na wizycie i życzę Ci, żeby maluszek pokazał co ma między nóżkami ;-)

Ja dzisiaj rano byłam u pobrania krwi. Jestem ciekawa jakie mi teraz wyjdzie TSH. W czwartek wizyta. Już się nie mogę doczekać, chociaż im bliżej tym mam większego stresa.

Ja to z nerwów już 2 razy w kibelku byłam ....:zawstydzona/y: myślałam że przy kolejnej ciąży już się nie będe tak stresować a niestety przed każdą wizytą mam ogromnego stresa.... eh....:-(

Witajcie:-)
marzenix- powodzenia dzisiaj, będzie dobrze i zmolestuj lekarza;-) powiedz,że nie wyjdziesz jak Ci nie powie jaka płeć!
milusia,skorupka- gratuluję CHŁOPCÓW!!! już niedługo każda z nas będzie wiedziała kto tam w brzuszku mieszka:tak: P.S: Milusia to Twój brzuszek na zdjęciu? Mój to przy Twoim jest masakrycznie duży:-(

Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne! A ja nie wytrzymałam i zapisałam się w tym tyg. na badanie 3D/4D liczę na to,że również poznam płeć. Jak na razie 2 lekarzy podejrzewało,że jeden z maluchów to dziewczynka-zobaczymy,czy się sprawdzi;-)

reklama
Marzenixx trzymam kciuki!!!

Ja mam polowkowe dopiero pod koniec wrzesnia, wiec sie jeszcze sporo naczekam zanim sie dowiem kogo tam mam w brzuszku, marzy mi sie dziewczynka, a mojemu F chlopczyk, wiec jest po rowno.
Za to wyznaczyli mi juz tez date wizyty w grudniu.

Poza tym dzis bylam u lekarza bo strasznie boli mnie glowa. Ogolnie to juz przed ciaza czesto miewalam bole glowy, ale ostatnio znacznie wiecej. Lekarka przebadala mnie na wszystkie strony, stwierdzila, ze cisnienie super, pluca ok, dziecko wykrada mi pewnie wszystkie witaminy i mineraly z organizmu, zwlaszcza ze cos nie moge jesc, wiec dzidzia sobie radzi bo zabiera wszystko mi, a dla mnie juz nic nie zostaje i cierpie. Mam pic duzo sokow zwlaszcza, pomaranczowych i moge brac paracetamol w dawkach 2 tabletki po 500mg do 4 razy dziennie. Duzo troche, nie?

30 Lipiec

Marzenixx
godz. 14:15
1 Sierpień
czarni godzina 13:40
mikaaa godzina 15:00
2 Sierpień
madziamadziagodz.18:00
deszczykgodz.11:00
cluue godz. 17:40
Columbina godz. 16:45
3 Sierpień