reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Dziewczyny piękne bombelki macie :)

Dotka chella-ferr z kwasem foliowym, wit. c b6 i b12 dla lepszej przyswajalności. Sama takie wybrałam.

Śliczne bobasy !!!:) Jak ja się cieszę , że póki co wszystko z naszymi kruszynami dobrze:)

3 mam kciuki za dzisiejsze wizyty :) &&&&

Arbuz cudny bąbelek:) no i kochana pilnuj tej pępowinki, koniecznie na następnej wizycie przyjrzyjcie się jej z lekarzem...bąbelek śliczny..

Emilcia śliczny okruszek...

Alicja gratuluję wizytki no widać nawet na fotce, że maluch wiercipiętek...

Kciukaski za wizytki...

Witam wszystkie mamy!!! Ja po dzisiejszej wizycie. Wszystko super. NT 1,5. Ma prawie 7 cm. Maluszek ma wszystko co powinien, machał sobie rączkami, jedną brał do buzi cały czas. Super widok. Lekarz stwierdził, że jest to spokojny osobnik. :-). Następnym razem powinnam dowiedzieć się co się kryje między nóżkami. Wezmę więc tatusia ze sobą. Wiek maleństwa nadal się pokrywa z terminem porodu, czyli jest starszy niż wg OM. USG pokazuje 13tydzień 1 dzień.
Pozdrawiam!!!! I życzę udanych wizyt.

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny i trzymam kciuki za dzisiejsze:) Ja już nie mogę doczekać się swojej w piątek:))))

witam
dzidziusie śliczne
wczoraj byliśmy na usg wkońcu zobaczyliśmy to nasze cudo, kochany słodziaczek, dzidziuś ma 7,5 cm i według usg jest kilka dni starszy, widzieliśmy jego malutkie stopki, płci niestety nie znamy na kolejnym usg 29 sierpnia napewno już będzie można podejrzeć.mężuś zadowolony ze tak wszystko dokładnie było widać To moja 4 ciąża a ja tak przeżywam jak by to była pierwsza hehehe
P170712_15.15.jpgP170712_15.15_[01].jpgP170712_15.16.jpg

niebieska sliczne dzieciatko i wszystkie wczesniejsze malenstwa tez urocze, gratuluje udanych wizyt! :-)
Tylko jak tak czytam ile cm maja te wasze dzieciatka to tak mi sie wydaje, ze to moje to w dolnych granicach normy jak na ostatnim badaniu wyszlo, ze byl 11t5dc i 5 cm. Moj na mnie krzyczy, ze mam wiecej jesc, a ja nie moge :eek:

Super ze asame dobre wiesci z wizyt, oby tak dalej.

Dotka ja nie pisalam nic o wizycie bo to bylo tylko USG, NT nam wyszlo 1,4 i dzidzia 6,8cm. W UK wizyty wygladaja calkiem innaczej niz w PL. jesli nie ma komplikacji to przez caly okres ciazy zajmuje sie toba polozna, lekarza sie tutaj nie oglada. Nawet przy porodzie. Ja np w czasie porodu mialam tylko jedna polozna i na 12 godzin po porodzie bylam juz w domu. takze tutaj sie nie cackaja ;)

reklama
NASZE WIZYTY :
15 Lipiec
Domiśka godz.19:00
16 Lipca
arbuz godz.17.30 (USG)
17 Lipiec
Dorotqua godz.15:00
Alicja32 godz.10.00
18 Lipiec
Dotka godz.20:00
19 Lipiec