Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aninek z tym wiekiem to różnie jest mi na przed ostatniej wizycie wyszło że dzidziol młodszy o 3 dni a tej z kolei że starszy o 3 dni , czyli różnica o 6 więc wiesz różnie to bywa
Dziewczyny wielkie dzieki, ze trzymalyscie kciuki!!! :-) U nas wszystko super! Dzidzia strasznie sie ruszala, skakala, wierzgala nozkami i machala raczkami, az pani doktor powtarzala, ze jest "very naughty" hehe, tak ze trwalo to okolo 40 minut. Ale udalo nam sie zobaczyc wszystko, bijace serduszko, mozg, zoladek, inne narzady, kregoslup, wszystkie paluszki, nosek jest, przeziernosc ok. Maluszek ma 5 cm. Zrobili mi tez badanie krwi. Ja nie moglam przestac sie smiac jak widzialam jakie fikolki wyprawia Zdjecia niestety wybrali nie najlepsze, no ale trudno:
Zobacz załącznik 482372Zobacz załącznik 482373
Jestem bardzo szczesliwa!!! :-)
Jedyny problem, ze jak narazie lozysko usytuowane jest na dole i jesli sie nie przesunie to mnie czeka cesarka.