reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Wiecie płeć to sprawa drugorzędna, najważniejsze że wszystko z dzidziusiami ok i chyba każda z nas na wizycie głównie o to dopytuje i się martwi, a na "ujawnianie się" naszych łobuzów jeszcze przyjdzie czas;-)
A co do terminów to u mnie też co wizytę to inaczej, w sumie dwa trzy dni to nie problem a co powiecie na to że znajomej się pomylili o dwa tygodnie...kilka dni temu urodziła i wody już zielone miała. Maluszek dostaje jakieś kroplówki bo jakieś zakażenie dostał od tego.

Aninek z tym wiekiem to różnie jest :p mi na przed ostatniej wizycie wyszło że dzidziol młodszy o 3 dni a tej z kolei że starszy o 3 dni , czyli różnica o 6 :p więc wiesz różnie to bywa:p

Tak masz racje, ale u mnie przy poprzednich wizytach bardzo sie mnie dopytywali czy aby napewno jestem pewna co do daty ostatniej @ bo dzidzia jakas mala i chyba jest mlodsza, ja twardo, ze jestem pewna, no i sie okazalo ze nie taka duza roznica. A ja przez te ich gadanie to myslalam, ze sie tak z tydzien przesunie. Na szczescie nie :happy:

Wszystkie bobaski są piękne i najważniejsze, że zdrowe :-)

niebieska ja też w poniedziałek zobaczę swoje maleństwo pierwszy raz, już nie mogę się doczekać.

Cze Dziewczyny dawno mnie nie było ale są wakacje Wiki w domu wiec przeważnie cały dzień na dworze jestem. U mnie w miarę dobrze, zaczęłam znowu plamić:-( zadzwoniłam do nowej Pani doktor kazała mi brać nospe 3x1 dziennie i leżeć.Jutro mam wizytę u Niej o 12ej.
ticker.php

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie! Czy Was dalej pobolewa brzuch? Bo mnie znowu w nocy bolal i dzisiaj w dzien ... I martwię sie ze ten bol znowu wrócił ! :( Bo brzuch bolal mnie bardzo na początku ciazy i znowu to wraca! A jak to wyglada u was?

reklama
Dziewczyny wielkie dzieki, ze trzymalyscie kciuki!!! :-) U nas wszystko super! Dzidzia strasznie sie ruszala, skakala, wierzgala nozkami i machala raczkami, az pani doktor powtarzala, ze jest "very naughty" hehe, tak ze trwalo to okolo 40 minut. Ale udalo nam sie zobaczyc wszystko, bijace serduszko, mozg, zoladek, inne narzady, kregoslup, wszystkie paluszki, nosek jest, przeziernosc ok. Maluszek ma 5 cm. Zrobili mi tez badanie krwi. Ja nie moglam przestac sie smiac jak widzialam jakie fikolki wyprawia :laugh2: Zdjecia niestety wybrali nie najlepsze, no ale trudno:
Zobacz załącznik 482372Zobacz załącznik 482373

Jestem bardzo szczesliwa!!! :-)
Jedyny problem, ze jak narazie lozysko usytuowane jest na dole i jesli sie nie przesunie to mnie czeka cesarka.

Cześć
Gratuluję wszystkim dziewczynom pięknych bobasków!
Aninek mamy podobny problem bo u mnie lekarz stwierdziła na ostatnim USG łożysko przednia ściana nisko! Mam wypoczywać i nie dźwigać no i oczywiście zero.... seksu :( i czekać aż się podniesie!

Do góry