reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

6 lipiec

Martinek godz. 15:20
Hanus
godz. 15:00
M@linka godz. 16.20- (prenatalne)

9 lipiec

czarni godz.09:50
Dotka godz. 19:50
szylwias godz.17:00

10 lipiec

Kropka godz. 16:45

11 lipiec

Hunianka godz. 8.00 - amniopunkcja

12 Lipiec

aninek godz. 13:30 - (prenatalne)
ooollcciiaaa godz. 17:20
cluue godz. 18:00

15 Lipiec

Domiśka godz.19:00

16 Lipca

arbuz godz.17.30 (USG)

17 Lipiec

Dorotqua godz.15:00
Alicja32 godz.10.00

19 Lipiec

M@linka godz. 10.40

23 Lipiec

Elisse godz. 8:30
green flower 16:00

25 lipiec

lanjaa godz. 9:00

26 lipiec

baska201
godz.9.00

30 Lipiec

Marzenixx godz. 14:15

31 Lipiec

Milusia83 godz.16:00

2 Sierpień

madziamadzia godz.18:00
deszczyk godz.11:00

31 Sierpień

madziamadzia godz.15:15 - 2 prenatalne
martex2009 godz.09.20 ​usg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już po wizycie:) dzidziuś ma się dobrze ..ma 94mm i tetno 130:) W zasadzie nie ma o czym opowiadać...bo lekarka była zadowolona nie miała żadnych zastrzeżen..jestem przeziebiora - z pewnością od klimy w domu i samochodzie, ale zbadala mnie i podobno to już końcowka ..teraz tylko drapanie w gardle i katar...wklejam zdjęcie maluszka, ustawił sie pupą niestety wiec nie wiem nadal jaka płeć..a miałam nadzieje, za 3 tyg..już będzie widac:)

2012-07-06 17.35.57.jpg

ale on juz spory ;) 10 cm to juz kawal dzidziola :D ja wyczekuje na poniedzialek na swoja wizyte jestem ciekawa czy moj dzidzius dalej bedzie starczy o 3 dni niz OM

Martninek czujesz juz ruchy?

dotka85- nic nie czuje jeszcze, wczoraj wieczorem siedzialam i specjalnie wczuwałąm się żeby coś wyczuć , ale nic z tego:) Pytałam ginki kiedy poczuje pierwsze ruchy...ona uznała że w pierwszej ciąży jest to trochę później i najwcześniej w 18tc...przy kolejnej ciąży podobno to moze być wyczuwalne nawet miesiąć wcześniej.

Hej kochane,
popodziwiałam Wasze bobaski, piękne są wszystkie bez wyjątku - mini człowieczki...

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.....

Martinek ok ;) moja kolezanka dopiero w 19-20 poczula wiec w polowie ;) najwazniejsze ze sie dobrze czujemy, bo jak my to i maluszek ;)

No więc u mnie po badaniu w skrócie wygląda tak: moje dzieciątko ma 5,57 cm długości, przezierność 0,8 mm, kość nosowa jest, serduszko bije 164 uderzenia na minutę. Ogólnie lekarz stwierdził, że wszystko jest w normie. Tylko maluch za bardzo nie chciał współpracować, wypiął się i spał, jak go lekarz próbował pobudzić to tylko nóżką kopnął, ręką machnął na to i dalej spał:-D Miałam cichą nadzieję, że coś o płci się dowiem ale niestety moje dziecko postanowiło trzymać nas dalej w niepewności;-)
A oto i on...albo ona;-)12w1d.jpg

reklama
Z tego co czytam to widzę lenistwo w nas i naszych maluszkach hehe
Śliczne dziecieczki super, że wszystko dobrze u was ja czekam na poniedziałek to też się pochwale co słychać :)

Do góry