reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

gratuluje udanych wizyt dziewczyny..:) fajnie że wszystko u was ok.. z tymi zapewnieniami lekarzy co do porodu ja byłabym ostrożna.. mi tez zapowiadał że urodzę w grudniu a tu już 11 stycznia:) Ale Wam życzę oczywiście porodów w terminie..:) oby sie sprawdziło bo czekać na jakikolwiek sygnał będąc po terminie to masakra.. już mnie to wkurza i męczy i mam w ogóle dość..

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty..

reklama
Zgadzam się, lekarze często się mylą, u mojej mamy np na odwrót było, 2 razy lekarz jej mówił ze do porodu jeszcze daleko a ona tego samego dnia rodziła:-D Ja bym jednak wolała zeby sie nie myliła:sorry2:

No hej:)

Ja już po KTG. Nic nie wykazało szczególnego, a tym bardziej dzięki Bogu nic niepokojącego. Czekać:) Generalnie Tymuś ma wylane na to badanie. Powtórka z rozrywki, podłączają nas do ktg, a on próbował sobie drzemkę uciąć:) Ach, ten synek:)

asiorrek -masz ty cierpliwość kobieto! ja już bym chyba po schodach biegała :p hhaha

ala 1911 -synuś leniuszek, albo nie ma już miejsca do hasania :)

ja czekam cierpliwie, chociaż nie jest już łatwo, ale oby do 16 ;)

Powodzenia na wizytkach dla wszystkich ślicznych mamusiek - trzymajcie się! :*

Gratuluje udanych wizyt;)

Ja wizyte mam przelozona na poniedzialek ale bylam dzis na USG a wiec
Przeplywy w pepowinie w pozadku lozysko tak samo mala jest naprawde mala bo 2,5 kilo ( z granica bledu 300 g ) Ciezko bylo zmierzyc jej brzuszek bo jest tak ulozona. Ale w brzuszku wszystko w pozadku wiec nie ma sie przejmowac tym ze jest mniejszy niz na swoj tydz. Malej sie nie podobalo usg bo fikala. Pani doktor powiedziala zeby sie nie martwic bo jest symetryczna . Ale jest tez minus mam duzo wod plodowych jeszcza sa w normie ale na granicy ;0 Troche mnie to wystraszylo. A i narazie rodzic nie bede bo mala jest ulozona jeszcze nie do porodu i jest jej w brzuszku bardzo dobrze ;D

Gosia- i pozostale wizytujace dzis Gratulacje!!!!!! ;-)

Ja mialam dzis ktg i usg taka kochana Pani doktor nie to co ten ciul w zeszlym tyg!!!! czy 2tyg temu ( juz nei pamietam) . Maly glowa w dol! wody w porzadku, ma 2600 wiec jest lepiej niz ostatni raz! no i calego go wymierzyla i wsyzstko sprawdzila jakos nie bylo problemu ze jest juz duzy czy cos tam! lezalam chyba z 20min na luzku! Wiec jestem mega zadowolona! maly miny strzelal dziubki robil i oczywiscie paluszki do buzi- standard! :tak: ktg tez w porzadku! maly serduszko super bardzo aktywny,Powiem wam ze naprawde podejscie lekarzy to jednak duzo daje! czlowiek odrazu spokojniejszy jak wie ze wszytko dokladnie zbadane! a chyba o to wlasnie chodzi! bo to dla nas jako mam najwazniejsze!!!! Oby wiecej takich lekarzy bylo co rozumieja matki i ich obawy! a nie dupkow ktorzy tylko zeby odbebnic swoje i kase zebrac!!! :tak:

reklama
natal to nasze dzieciaczki beda podobno wagowe ;D I co do lekarzy 100% racji pani doktor mi dzis usg wykonala bardzo dokladnie i wszystko pokazywala i sprawdzala miala dobry sprzet ;)

Do góry