reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Hej :-)

Jestem i JA.
Dopiero w domku, troszkę po wizycie załatwiania i odwiedzin, to w pracy z L4, potem do kumpelki i chrześniaka, do siostry i na końcu po męża do pracki autkiem podjechałam.

Co do wizyty !!!

Marcelek waży: 2070gram.
Nadal siedzi pośladkowo w dół kanału rodnego. Nie odwrócił się jeszcze główką do dołu. Zostało mu 3 max 4 tygodnie na odwrócenie.
Jeśli nie zmieni ułożenia to będzie cesarka. Dostałam skierowanie na tzw. posiew z odbytu i pochwy do zrobienia w: 35-37 tygodniu ciąży przed porodem. A wy też macie wykonać takie badanie???
Wszystko w jak najlepszym porządku, maluch rozwija się prawidłowo.
Termin bez zmian na: 29 stycznia 2013.

Kolejna wizyta ginekologiczna + USG będzie: 2 stycznia 2013

Afia-Anetka gratulacje z okazji narodzin nowego członka rodzinki Strasznie się cieszę ze nie taki diabeł straszny jak go maluja z tym porodem. Jeśli mały dostał 9/10 pkt to oznacza tylko jedno ze dzidzia jest na prawde zdrowa. :-)

:tak:Szylwias trzymaj się !!!!

Asiorek trafiłaś na na prawdę mądrego lekarza. No i cieszę się, że mnie dobrze zrozumiałaś:happy: Masz na prawdę fajne podejście do tematu;-)

Biłka ślicznie rośnie imiennik mojego bąbla! Proszę ugłaskać:-) brzuszek od forumowej cioteczki Szkoda, że tak się wypiął pupką na wszystkich, ale tak, czy siak gratuluję wizytki!:tak:

Powodzenia dziewczyny jutro na wszelkich wizytach!

reklama
biłkabdg super że wizyta udana a co do ułożenia to jeszcze poczekaj a może akurat się odwróci.. no widzisz jaki od małego nieposłuszny mamusi?! :-):-):-) ja miałam już to badanie.. pobierał mi je ginekolog a musiałam zawozić do mikrobiologii bo w normalnym lab nie było tego typu badań.. u mnie koszt to 55 zł.
afja-anetka gratulacje i dzięki że piszesz że nie było tak strasznie - jakoś się pocieszyłam :-) a mały silny to da radę wspaniale!!! :-)

powodzenia na dzisiejszych wizytach !!!

Do góry