ada1989
Mama Konradka :)
Aninek mnie też czasami twardnieje tak bezboleśnie, w niedziele tylko dwa razy tak mnie złapało że lediwe ruszyć sie mogłam a tak to cisza... ja nawet za tym 13 byłam, M kręcił nosem ale położna powiedziala że 13 nie może być bo to niedziela i wtedy planowych cc nie robią, a 13.01 urodziła się córka mojej znajomej
muuum to be ja teraz całkowity spokój i bez stresu moge spakować torbe w dzień przed choć i tak pewnie spakuje na początku stycznia, no nigdy nie wiadomo co się wydarzy
Anetka oszczędzaj się, oby maluszek się nie pospieszył
Indziorka szkoda że nikt wcześniej nie przypomniał, oby udało ci sie załatwić wizyte, choć jak pamiętam jakieś pare lat temu odwiedzałam okuliste w PL i rzeczywiście b. długo się czekało
muuum to be ja teraz całkowity spokój i bez stresu moge spakować torbe w dzień przed choć i tak pewnie spakuje na początku stycznia, no nigdy nie wiadomo co się wydarzy
Anetka oszczędzaj się, oby maluszek się nie pospieszył
Indziorka szkoda że nikt wcześniej nie przypomniał, oby udało ci sie załatwić wizyte, choć jak pamiętam jakieś pare lat temu odwiedzałam okuliste w PL i rzeczywiście b. długo się czekało