reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Kropka87 super, że z maluszkiem wszystko ok i tak jak Dziewczyny piszą może się jeszcze obrócić, więc się nie martw ;-)

martinek no to możemy podać sobie rękę: mnie też od kilku dni puchną stopy - zwłaszcza wieczorem jak dłużej posiedzę, rano jest ok. No i bóle w pachwinie mam też po lewej stronie - najgorzej w nocy i rano, jak chodzę jest ok. Powtórka z poprzedniej ciąży, no ale jeszcze trochę damy radę ;-)

Flamandka gratuluję udanej wizyty. Maluszek śliczny :tak:

Powodzenia na jutrzejszych wizytach ;-):-D

Flamandka- super fotka i fajnie ze wszystko ok!!!
Kropka- będzie dobrze z reszta gdyby sie nie obricil to cesarka nie jest tragedia, najważniejsze żeby sie zdrowo urodził nie ważne tak czy tak :)
powodzenia na kolejnych wizytach!!!

flamandka super :-) śliczny jest :-)
kropka mi też lekarz mówił że mozliwe że będzie cesarka a na następnej wizycie mała już była główką do dołu ;-) trzeba czekać i być dobrej myśli :-)

reklama
Do góry