reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Magda no właśnie, tez sobie o tym przypomniałam, to wole sobie już zaplanowac co i jak z Konradem w tym czasie żeby potem nie było że M w końcu będzie musiał z nim być:sorry2:wole żeby moje wnętrzności oglądał, tak jak za pierwszym razem:-D a to że operacja, no cóż, trudno przeżyje, za pierwszym razem byłam zadowolona i się cieszyłam że cc musiało być...

reklama
ada - ja wlasnie tez bede miala cc...znane sa plusy i minusy, pocieszajace ze sie tak dobrze po pierwszej czułaś...mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie:)

Witajcie dzieczyny :) wczoraj mialam wizyte o 16 a po wizycie pedzilismy odrazu do szkoly rodzenia wiec dzis Wam zdam relacje :D a wiec u nas sie troche pomieszalo :p mamuska zdrowa, synalek tez :D ale.... ale ze wszystkich pomiarow wychodzi ze u niego to juz 37 tydzien :p a teraz uwaga wazy ok 3150, awiec jakbym go przenosila do 2 stycznia to nie wiem ile by wazyl jak on w takim szybkim tempie rosnie :p oczywiscie przekrecil sie juz glowka w dol, lekarz jak mnie badal to mowi ze wszystko tam mam jakby kobiete w 36 tygodniu ciazy badal :) kolejna wizyte mamy 7 grudnia, zobaczyny ile mniej wiecej bedzie wazyl i lekarz powiedzil ze wtedy mamy zadecydowac kiedy chcemy rodzic :p ze jeszcze np przed swietami ok 20-21 albo pozniej :) mowi ze ja jestem drobnej budowy i do 4100 moge rodzic naturalnie ze sobie poradze a pozniej juz tylko cc :) zobaczymy co ten maly nam wywinie :) ale sadze ze do stycznia to nie damy rady :D dobrze ze moj maz byl na calej wizycie to wszystko wie :D nie musialam mu tlumaczyc sama :p a wiec 7 grudnia sie wszystko wyjasni :p na chyba ze cos wczesniej mnie zaatakuje :p ale lekarza mamy wspanialego :) powiedzial ze pomoze nam urodzic ze nie mamy sie martwic :D dzwonic kiedy tylko cos sie bedzie dzialo i bedziemy mieli pytania :D a wiec tak to wyglada :D hehe

Skorupka to kawal chlopa masz u siebie.. wow. Ja wiem ze nasza Ania pewnie bedzie okolo 3,5 kg jak sie urodzi bo Anders taki byl, no i w mojej rodzinie ja i moje siotry wszystkie tez okolo 3,5 kg, tak samo moj maz i jego brat. Mowia ze waga dziecka przy urodzeniu ma duzy zwiazek z tym jaka byla waga rodzicow.. takze 3,5 kg to bulka z maslem.. 4,1 to chyba juz troche ciezej.

Gratuluje udanych wizyt i zycze kolejnych udanych. Ja mam swoja dopier za 3 tyg.

reklama
Do góry