Indziorka
Fanka BB :)
Aninek,Ada dzięki za pocieszenie, stwierdzam, że to tylko wymysł lekarki, ale badania i tak porobię ogólnie zatrzymywanie wody w organizmie nadmierne też nie jest za dobre, a mi się aż taka gula śmieszna nie za duża, ani twarda, czy coś zrobiła na udzie w ciąży- podręczny magazynek dzidzi I w sumie w tym zatruciu ciążowym było, że właśnie zbyt długie przerwy w oddawaniu moczu- tylko ja mam tak, że w dzień chodzić mogę co 5 minut do WC, a w nocy, jak zaraz przed snem pójdę to do 6 pośpię, czasami normalne wycieczki są jak się spać położę przed 23, a tak to mnie się wydaje że dobrze, że mięśnie zwieraczy tak mi się nie naciągnęły, bo siostra do tej pory musi w nocy wstawać do ubikacji :/ ech... poczekam na wyniki, może już dzisiaj po południu będę spokojna Ada A dla mnie szaleństwem jest górna granica ciśnienia w ciąży bezpieczna dla dziecka bo tak to przy dobrym samopoczuciu 110/60 będzie i wtedy się cieszę, że jest tak wysokie, bo jak się ma 90/50 to ciężko człowiekowi się ruszyć czasem :/ Mówię mam nadzieję, że już dzisiaj po południu będę spokojna