reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Cześć,

wczoraj byłam na awaryjnej wizycie u swojego ginekologa. od soboty jak wstawałam z łóżka to miałam takie wrażenie jakby coś mi miało na dole wypaść:/ normalnie wstawałam i od razu łapałam :/ przeleżałam sięc do wczoraj i troche sie poprawiło ale nie do końca, poszłam więc do gina. Okazało się że przedzwigałam się przez mojego synka i musze odpoczywać. Dostałąm jakieś tam leki i zapewnienie że będzie ok :)

Na usg czekała mnie niespodzianka!!! W końcu poznałam płeć swoejgo malucha! Okazało się że będzie DZIEWCZYNKA!!!!! Jej jak się ciesze to sobie niewyobrażacie :)

W związku z tym mam troche rzeczy zostawionych po synku i w wątku na zakupy wstawie zdjęcia może jakaś mama się skusi.

Gratulacje udanych wizyt i pozania plci!!!
Dostalam wyniki z glukozy!! wszytsstko suuper w normie, i nawet zelaza juz brac nie musze!!! offf jak mi ulzylo bo sie balam!!!

sylvanas gratuluję dziewczynki :-)

natal84 to dobrze, że wyniki w normie. Ja w dalszym ciągu nawet nie mam zleconego badania glukozy. W przyszłym tygodniu kończę już 26 tydzień i wypadałoby, by lekarz mi zlecił.

natal84 super, że wszystkie wyniki ok :tak:

januarka
super, że wizyta udana i trzymam kciuki, za 17.10 ;-)

Gosia trzymam kciuki, żeby skurcze minęły. Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok :tak:

Sylvanas gratuluję Córeczki ;-)

reklama
13.10
Magda_z_uk godz. 10.30 (USG 4D)
Dotka godz. rano (glukoza)
15.10
Czarni godz. 11:00
Afja-Anetkagodz. 17:30 usg4d
16.10
Biłkabdg godz: 9:20 ( ginekolog + USG )
17.10
caroline godz. 15:15 (wizyta)