reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

marta gratuluje dziewuszki i trzymam kciukaski za Was aby wszystko zakonczylo sie pomyslnie;) trudno,jak trzeba lezec to trzeba,zycze wytrwalosci;)
Magda za was rowniez trzymam kciukaski! mam nadzieje,ze wszystko sie pozytywnie ulozy:) trzymaj sie i nie poddawaj sie! przesylam pozytywne fluidki&&&&&&&

reklama
Gratuluję udanych wizyt

Madzia lez ile wlezie a wszystko będzie dobrze
Marta gratuluję dziewczynki Hmmm teraz to nigdy nic nie wiadomo Mam nadzieję że u mnie co do płci się nic nie zmieni Hmmm mam bardzo dużo ubranek w kolorze dla dziewczynek Jak by okazało się że to jednak chłopak to był by szok :no:
Powodzonka na dzisiejszych wizytach

Ja już jestem po wizycie. Na dzień dzisiejszy wygląda, że będziemy mieć dziewczynkę :-D Mała waży 560 gram i wszystko jest w porządku :happy: W przyszłym tygodniu mam usg 3d, więc mam nadzieję się potwierdzi :-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

No więc i ja po wizycie. Oczywiście moje szczęście sprawiło, że znów nie było mojego lekarza i trafiłam do tego co ostatnio na zastępstwie... Ogólnie wszystko ok, szyjka zamknięta, serduszko pięknie bije więc jest dobrze:-) Tylko usg mi nie zrobił, więc nie wiem co z tą torbielką ale na 23 jestem umówiona do drugiego lekarza na usg więc muszę jeszcze chwilę wytrzymać

Marta gratuluje dziewczynki, wygląda na to że nam się dziewuszki zaczęły sypać:-D i współczucia z tym leżeniem, ale jak nie ma wyjścia to trzeba. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

elisse super że wszystko dobrze, no i oczywiście gratuluję córuni;-)

Magda trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie, czas szybko zleci, dasz radę. Trzymam kciuki i ściskam:tak:

A jeszcze zapomniałam Was zapytać, dzisiaj dostałam skierowania na badania-glukoza oczywiście:baffled: i jeszcze coś takiego jak "odczyn coombsa" i nie mam pojęcia z czym to się je...Czy któraś z was miała robione takie badanie?? Z tego co wyczytałam w necie chodzi o coś z konfliktem serologicznym ale może ktoś coś wie dokładniej??

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki
ja wczoraj byłam u kardiologa płodowego we Wrocławiu.. z serduszkiem na szczęście wszystko ok ale Panią Profesor zaniepokoiło kilka innych rzeczy.. malutka nasza kochana jest za mała na swój tydzień ciąży.. jest ponad 2 tygodnie do tyłu :-( i nie chodzi tu o wzrost czy wagę ale też o narządy itp.. :-( do tego stwierdziła że córeczka ma troszkę podwyższone parametry jeżeli chodzi o główkę.. nie wiem dokładnie o które części mózgu ale zaniepokoiło ją to trochę i kazała częściej kontrolować córę na dobrym sprzęcie.. :-:)-:)-(
martwię się bo wiadomo że każda z nas chcę mieć zdrowe dzieciaczki a tu ciągle coś wychodzi nie tak :-(

Gratuluję udanych wizyt mamusie! ;-)
Magda z uk - kochana głowa do góry !!! trzeba mieć nadzieję.. i oczywiście dbać o siebie i o maleństwo a wszystko będzie dobrze! tulę i kciuki trzymam !

Do góry